Hverdags Ramen-suppe med nudler

Hverdags Ramen-suppe med nudler

30 min776 kcal pr. portion Holder 4 dage
Her får du Timm Vladimirs lækre opskrift på en hverdagsudgave af den klassiske asiatiske suppe også kaldet Ramen med svinekød, kogte æg og nudler.
3.33
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

75 g babyspinat
75 g bønnespire
3 stk forårsløg
200 g broccolini
1 stk chili rød
30 g galangarod
2 terning bouillon grøntsag
4 spsk sojasauce
1 spsk fiskesauce
1 spsk miso pasta
1 stk lime
100 g nudler
2 stk æg
2 stk kotelet
1 drys koriander

Du skal selv have

olie, salt, peber

Fremgangsmåde

1
Start med grøntsagerne: Skyl og tør dem og skær forårsløg i ringe, broccolini i mundrette stykker og hak chili fint, efter at kerner og frøvægge er fjernet. Skræl og riv ingefæren fint. Varm bouillonen godt op, smag til med soya, fishsauce, miso, lime og ingefær.
2
Bring vand i kog i en gryde, tilsæt nudler og kog efter anvisningen på pakken, Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand, sæt til side.
3
Læg æggene i en lille gryde, dækket med koldt vand, bring i kog og kog 7 min.
4
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med lidt salt og peber. Varm olie på en pande ved god varme. Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige. 4 - 5 min. på hver side. Skær kødet i tynde strimler. 
5
Anret dine grøntsager fint i bunden af en dyb tallerken eller en skål sammen med en portion nudler, et hårdkogt æg og fine strimler kød. Hæld suppen på og lad det trække et minuts tid, drys frisk koriander over og server.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 3246 kJ/ 776 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
33.25 g
heraf mættede fedtsyrer
10.8 g
Kulhydrat
65.49 g
heraf sukkerarter
11.48 g
Protein
53.62 g
Salt
16.64 g
Kostfibre
8.8 g

Allergener

Æg
Gluten
Fisk
Soja
Selleri

Andre retter du måske kan lide