25
3 dages holdbarhed
Kalkunschnitzel med lufttørret skinke og frisk pasta med pesto
Vi har hentet inspiration fra det italienske køkken. Kalkunschnitzler med parmaskinke, frisk basilikum og tomater tilberedt i ovnen. Serveret med frisk pasta vendt i pesto og friske tomater. Enkelt og lækkert som de elsker det i Italien.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- gluten,
- mælk,
- nødder,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Basilikum
1 drys
Cherrytomat
250 g
Kalkunschnitzel
300 g
Skinke lufttørret
2½ skiver
Pasta, frisk (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Blåskimmelost (Mælk, Laktose)
30 g
Grøn pesto (Mælk, Nødder, Laktose)
3 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 1011 kcal
- Fedt 54 g
- Kulhydrater 65 g
- Protein 67 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.
- Tænd ovnen på 220 grader. Skyl basilikum og cherrytomaterne og halvér derpå cherrytomaterne. Tag basilikum og tomater til tilbehøret fra.
- Bank med en kødhammer eller med håndroden schnitzlerne, så de er ensartet flade. Læg kødet i en bradepande beklædt med bagepapir og drys med salt og peber. Læg først 3-4 blade basilikum og så et stykke lufttørret skinke på hver schnitzel. Fordel tomaterne over kødet og stil det i ovnen i ca. 12-14 min.
- Kog pastaen som angivet på pakken.
- Tag kødet op på et fad og hæld skyen over.
- Fordel osten over retten og servér med al dente kogt pasta, som er vendt med pesto, de halverede cherrytomater samt resterende basilikumblade.