Braiseret nøddefyldt kalkunmignon med timiankrydret quinoa salat
35
3 dages holdbarhed

Braiseret nøddefyldt kalkunmignon med timiankrydret quinoa salat

Fyldt kalkunbryst serveret med quinoa salat, det er nem luksusmad på en hverdag. Braiseringen giver en velsmagende sauce til kødet.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Quinoa mix
1½ dl
Timian, frisk
1 drys
Valnøddebrud
20 pose
Kruspersille
1 drys
Kalkunmignon med lomme
300 g
Hønsebouillon (Selleri)
½ terning
Friskost med hvidløg (Mælk, Laktose)
50 g
Sennep (Selleri, Sennep)
1 tsk
Citron
½ stk
Honning
1 tsk
Slikærter (sugar snaps)
40 g
Rødløg
⅔ stk
Brød (Havre, Hvede)
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 896 kcal
  • Fedt 39 g
  • Kulhydrater 82 g
  • Protein 54 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog quinoa i letsaltet vand tilsat 2 kviste timian 20 min. Hæld overskydende vand fra.
  2. Hak valnødder og 1/3 af persillen groft, krydr med salt og peber. Fyld nøddeblandingen ind i lommen på kødet og hæft med tandstikkerne.
  3. Brun kødet i olie på begge sider i en gryde eller sauterpande med låg. Kom bouillon i gryden og kog ca. 9 min. under låg. Pisk flødeosten i, kog op og sluk for blusset.
  4. Varm brødet 3-4 min i ovn ved 220 grader.
  5. Pisk sennep, citronsaft og honning sammen. Pisk olie i lidt efter lidt og kom timian, salt og peber i. Vend dressingen i quinoa.
  6. Skold sukkerærterne med kogende vand (evt. fra el-kedel) og derefter i iskoldt vand. Si vandet fra. 
  7. Hak løg og persille og bland det i quinoasalaten sammen med halverede ærter. Skær kødet i skiver og spis det med skyen og server quinoa salat og baguette til.