Røget paprikaschnitzel med butterbeanscreme, spansk kål og groft brød
20
4 dages holdbarhed

Røget paprikaschnitzel med butterbeanscreme, spansk kål og groft brød

Spansk inspireret ret med spændende smag af røget paprika. Serveret med let og lækker creme af butterbeans og hertil spansk kål (det er chorizo der gør den spansk). Koteletterne kan fint grilles.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • soja,
  • mælk,
  • nødder,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Skinkeschnitzel
2 stk
Røget paprika
1 tsk
Butterbeans
½ dåse
Solo hvidløg
½ stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
½ dl
Spidskål
⅓ stk
Chorizo-pølse (Soja, Mælk, Laktose)
35 g
Saltede mandler (Nødder)
½ pose
Brød (Havre, Hvede)
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 766 kcal
  • Fedt 36 g
  • Kulhydrater 54 g
  • Protein 56 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Hæld lagen fra bønnerne, skyl dem i koldt vand og blend dem med presset hvidløg og creme frisk (tilsæt creme frisk lidt ad gangen det skal være som tyk mos), smag til med salt og peber.
  2. Skyl og snit kålen groft. Skær chorizo i tern, hak hvidløg og mandler.
  3. Steg chorizo, kål, hvidløg og mandler i 1 spsk olie ved jævn varme 6-7 min. Smag til med salt og peber.
  4. Sæt kål blandingen til side og hold den lun. Varm brødet på brødristeren.
  5. Krydr kødet med paprika, salt og peber. Brun det hurtigt på begge sider i ½ spsk olie på panden fra kålen ved høj varme.
  6. Skru ned og steg schnitzlerne 1½-2 min. på hver side ved middelvarme.
  7. Anret kødet på en bund af creme og server kålen til sammen med et stykke brød.