Eventyrsuppe med grøntsagsfyld og strimler af svinekød

Mad med børn

Laktosefri
4 dages holdbarhed

Eventyrsuppe

med grøntsagsfyld og strimler af svinekød
Ny opskrift
Under 35 min
8 Ingredienser
Sund, grøntsagsrig og simpel suppe med magert kød, broccoli og gulerødder og fylde fra de klassiske små suppehorn.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Vand
Broccoli
1 stk
Bolsjebede
1 stk
Gulerod
1 stk
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Vand
7 dl
Grøntsagsbouillon
1½ pose
Risoni
½ pose
(Gluten, Hvede)
Sojasauce
1 spsk
(Soja)
Brød
2 stk
(Gluten, Hvede)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
646 kcal
Fedt:
13 g
Kulhydrater:
82 g
Protein:
50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Skyl broccoli og skær i små buketter. Skræl bolsjebede og gulerod og skær dem små, korte stænger.
Bring vand og bouillon i kog i en stor gryde. Tilsæt risoni og kog 8-9 min. under låg.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm lidt olie op på en stor stegepande og brun kødet ca. 2 min. til det har fået stegeskorpe. Læg det til side på en tallerken.
Varm brødet på brødristeren.
Kom lidt mere olie på panden og svits grøntsagerne ca. 1 min. Kom dem op i suppen og lad det koge i 2 min.
Kom kødet i suppen og kog det kort igennem. Smag til med sojasauce og peber og servér suppen med brød til.
Håber maden smager!