Hakkebøf med sennep, sesam, spidskålsslaw og mos
30
5 dages holdbarhed

Hakkebøf med sennep, sesam, spidskålsslaw og mos

Lidt anderledes hakkebøf pakket ind i sennep og sesam og serveret med fyldig 'slaw' af spidskål og mos af kartofler og pastinak/persillerod.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • sennep,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Pastinak/persillerod
200 g
Hakket oksekød
300 g
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
3 tsk
Sesamfrø (Sesamfrø)
2 tsk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Honning
1 spsk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Spidskål
¼ stk
Æble
1 stk
Vindruer
125 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 717 kcal
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrater 76 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl pastinak, gem ¼ til senere og skær resten i skiver. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
  2. Kog kartoffel og pastinak møre i usaltet vand i ca. 15 min. i en gryde med låg.
  3. Hakkebøf: Form 2 hakkebøffer. Smør dem med 2 tsk. sennep og vend dem i 2 tsk. sesam. Brun bøfferne hurtigt i smør eller olie på en varm pande og steg dem færdige 5-6 min. på hver side ved middelvarme. Krydr med salt og peber.
  4. Dressing: Rør 1 dl. creme frisk, 1 tsk. sennep, 1 spsk hvidvinseddike og 1 spsk honning sammen, smag til med salt og peber.
  5. Spidskålsslaw: Skær det sidste pastinak i skiver, læg skiverne oven på hinanden og snit dem i strimler. Snit ¼-½ spidskål som på billedet. Skær æble i både, fjern kernehus og snit bådene i mindre stykker. Vend grønsagerne i dressingen sammen med druer og lad det trække, indtil resten er klar.
  6. Hæld vandet fra de kogte kartofler og pastinakker og damp dem tørre. Mos dem og smag til med salt og peber. Server mosen til kødet sammen med salat.