Kyllingespyd med sataysauce
20-30
5 dages holdbarhed

Kyllingespyd med sataysauce

Kyllingespyd marineret i karry og kokosmælk som man gør i det thailandske køkken. Serveres med en frisk salat, lækker sataysauce og ris.

Ingredienser

Allergener

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer

    • Salt
    • Olie

    Det skal du bruge

    Kokosmælk
    ¾ dl
    Karry
    1 pose
    Kyllingeinderfilet
    300 g
    Basmatiris
    135 g
    Skoleagurk
    1 stk
    Sukkerærter
    150 g
    Hjertesalat
    1 stk
    Træspyd
    4 stk
    Satay sauce
    1 pose
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 651 kcal
    • Fedt 20 g
    • Kulhydrater 69 g
    • Protein 49 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Marinade: Bland kokosmælk og karry med lidt salt og vend kyllingen i. Lad den trække mindst 10 min. i køleskabet, gerne længere.
    2. Ris: Kog risene som anvist på posen.
    3. Grøn salat: Skyl agurk, flæk på langs og skær i skiver. Skyl sukkerærterne i kogende vand og derefter i iskoldt vand. Snit dem i mindre stykker. Skyl salat og skær i strimler. Bland det hele i en skål.
    4. Kyllingespyd: Sæt kyllingen på træspyd som på billedet TIP: Hvis det kniber med tiden, så undlad at sætte det på spyd. Varm lidt olie op på en (grill)pande og steg kyllingen 4-5 min. på hver side ved mellemhøj varme til de er gyldne og gennemstegte.
    5. Sataysauce: Hæld sataysausen over spydene og giv det hele et hurtigt opkog.
    6. Servér satayspyddene ris og grøn salat.