Boeuf bleu med æble-rødbedesalat og timiankartofler
25-35
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Boeuf bleu med æble-rødbedesalat og timiankartofler

Her får du en Boeuf bleu af hakket oksekød rørt sammen med blåskimmelost og kapers. Serveres med en lækker salat af rødbeder og æbler samt ovnbagte timiankartofler.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Timian
1 tsk
Rødbeder
300 g
Hakket oksekød
300 g
Blåskimmelost (Mælk, Laktose)
30 g
Kapers
½ glas
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Æble
1 stk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 673 kcal
  • Fedt 32 g
  • Kulhydrater 56 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Timiankartofler: Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Halvér kartofler på langs og fordel på en bageplade med bagepapir. Vend med olie og bag i ovnen i ca. 20 min. Krydr med salt, peber og timian inden servering.
  2. Skræl rødbederne og skær dem i tern på 1 cm. Kog dem i rigeligt letsaltet vand i ca. 15 min. til de er møre. Skyl i en sigte med koldt vand og lad dem dryppe af.
  3. Rør kødet med ost, kapers, æg, ½ tsk salt og ¼ tsk peber. Form til bøffer ca. 1½ cm tykke. Varm olie på en stegepande og steg bøfferne 7-8 min. på hver side ved middelvarme.
  4. Skær æblerne i 1 cm tern. Bland æble og rødbede sammen. Rør hvidvinseddike og 1 spsk olie sammen til dressing, vend den i salaten og smag til med salt og peber.
  5. Servér salaten med det samme med kartofler og bøffer.