25-35
Laktosefri
4 dages holdbarhed
Vietnamesisk Pho Bo suppe med oksestrimler og nudler
Vietnamesisk suppe på oksekød i Pho Bo fond med ingefær, stjerneanis, citrongræs, nudler samt masser af friske krydderurter og grønt. Her er masser af smag og en behagelig mæthed.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Gluten,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Oksebouillon
1 pose
Citrongræs
1 stilk
Ingefær
½ stk
Stjerneanis
1 stk
Fuldkornsnudler (Gluten, Hvede)
100 g
Porre
1 stk
Squash
½ stk
Markchampignon
75 g
Gulerod
1 stk
Sukkerærter
75 g
Koriander
1 drys
Mynte
1 drys
Strimler af oksekød
250 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 433 kcal
- Fedt 6 g
- Kulhydrater 52 g
- Protein 43 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Opløs bouillon i 6 dl kogende vand. Snit citrongræs i tynde ringe. Skræl ingefær og skær i skiver.
- Kom ingefær, citrongræs og stjerneanis i en stor gryde, hæld bouillon over og lad simre 15 min.
- Kog nudler i rigeligt letsaltet vand i 5 min. Hæld i en si og skyl med koldt vand.
- Skyl og tør porre, squash, svampe, gulerødder, ærter og krydderurter.
- Skær porre i tynde strimler. Skræl gulerod og skær i tynde tændstikker eller riv groft. Skær squash i små tern. Del svampene i 6 dele. Skær ærterne over på midten. Hak krydderurterne.
- Tilsæt kødet til suppen efter de 15 min. Læg låg på med det samme og lad stå ved lav varme i 1 min. Tilsæt porrer, squash og svampe, læg låg på igen og lad stå 2 min.
- Lige inden servering lægges gulerødder og ærter i suppen. Smag til med salt og peber.
- Læg nudlerne i gryden, drys med krydderurter og servér.