Paprika-koteletter og sur/sød kartoffelsalat med marineret broccoli
20-30
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Paprika-koteletter og sur/sød kartoffelsalat med marineret broccoli

God og nem mad med forhåndsmarinerede koteletter, let sur-sød kartoffelsalat med ærter, dild og rødløg og råmarineret broccoli.

Ingredienser

Allergener
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Slikærter (sugar snaps)
100 g
Broccoli
1 stk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
3 spsk
Honning
1½ spsk
Rødløg
½ stk
Dild, frisk
½ pose
Paprikamarineret kotelet - velfærd
300 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 723 kcal
  • Fedt 40 g
  • Kulhydrater 53 g
  • Protein 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kartofler: Skær kartoflerne i mundrette stykker. Kog dem i letsaltet vand ca. 10 min.
  2. Marineret broccoli: Skyl broccoli og del i buketter. TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Bland vineddike, honning og 1½ spsk olie og smag til med salt og peber. Vend sammen med broccoli og sæt på køl.
  3. Ærter: Skyl ærterne og skær i mundrette stykker. Kog med kartoflerne det sidste minut. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
  4. Sur/sød kartoffelsalat: Pil løg og skær i tynde ringe. Hak dild groft. Bland kartofler, løg og dild med den marinerede broccoli.
  5. Paprika-koteletter: Varm en pande op med lidt olie og steg koteletterne 2-3 min. på hver side.
  6. Servér koteletterne med kartoffelsalat.