4 dages holdbarhed
Skinkeschnitzler med blommesalsa og haricots verts
Ny opskrift
Under 40 min
8 Ingredienser
En let og lækker hverdagsret hvor de rosmarinkrydrede skinkeschnitzler får selskab af en frisk salsa af blommer med en let sødme og hertil grønne bønner og små kartofler.
En let og lækker hverdagsret hvor de rosmarinkrydrede skinkeschnitzler får selskab af en frisk salsa af blommer med en let sødme og hertil grønne bønner og små kartofler.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Blomme
2 stk
Rødløg
½ stk
Rød chili
⅔ stk
Koriander
1 drys
Kartofler, små
500 g
Grønne bønner
150 g
Skinkeschnitzel
2 stk
Rosmarin
¾ tsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 439 kcal
- Fedt:
- 6 g
- Kulhydrater:
- 56 g
- Protein:
- 40 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Hak blommer groft. Hak ½ rødløg fint. Halvér chili, fjern kerner og mellemvægge og skær den i små tern.- brug ½-1 chili efter smag. Bland blommer, løg og chili, smag til med korianderblade og salt. Lad trække til resten af retten er færdig.
Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand ca. 15 min.
Nip bønnerne og kog dem med kartoflerne de sidste 4-5 min.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med ½ tsk rosmarin, salt og peber. Varm olie på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg schnitzlerne 1½-2 min. på hver side.
Tag kødet af panden og servér med blommesalsa, kartofler og bønner.
Håber maden smager!