Svinekoteletter med svampesauce à là Provencale
4 dages holdbarhed

Svinekoteletter med svampesauce à là Provencale

Ny opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Saftige svinekoteletter serveret med en forrygende svampesauce med sydfranske krydderier. Hertil kogte kartofler og sukkerærter.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Kartofler, små
500 g
Sukkerærter
100 g
Svampemix (champignon)
70 g
Svampemix (østershatte)
30 g
Skalotteløg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Kotelet
2 stk
Madlavningsfløde
1 dl
(Laktose)
Sennep
1½ spsk
(Selleri, Sennep)
Herbes de Provence
½ tsk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
602 kcal
Fedt:
26 g
Kulhydrater:
51 g
Protein:
40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog kartoflerne ca. 15 min i letsaltet vand – og kog sukkerærterne med de sidste 2 min. af kogetiden.
Rengør svampene til saucen og skær dem i ensartede stykker. ½ skalotteløg og 1 fed hvidløg hakkes fint. 
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olie på en stegepande og brun koteletterne 1 minut på hver side. Drys med salt og peber under stegningen. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 min.på hver side. Tag kødet af panden og dæk med alu-folie.
Svits på samme pande skalotteløg og hvidløg i 30 sek.og tilsæt svampene. Rist dem ved stærk varme i ca. 2 min. eller til de begynder at tage farve.
Rør 1 dl fløde sammen med 1-2 spsk sennep og ½ tsk provencekrydderi og hæld blandingen over svampene. Lad den koge tyk og smag til med salt og peber.
Hæld saucen over kødet. Servér straks med tilbehøret.
Håber maden smager!