Kyllingekebab med mangosalsa
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Kyllingekebab med mangosalsa

Ny opskrift
Under 35 min
12 Ingredienser
En rigtig spændende middelhavskebab med asiatisk inspiration! Det er farverigt og frækt med couscous og mango salsa som tilbehør til kyllingspydene.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
  • Sukker
Liste
Liste
Billeder
Kyllingeinderfilet
300 g
Træspyd
4 stk
Sojasauce
1 spsk
(Gluten, Soja, Hvede)
Mango
⅔ stk
Mynte, frisk
1 pk
Skoleagurk
1 stk
Ingefær
½ stk
Sød chilisauce
1 spsk
Lime
½ stk
Hønsebouillon
½ pose
Tomat
2 stk
Couscous
1 dl
(Gluten, Hvede)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
517 kcal
Fedt:
10 g
Kulhydrater:
63 g
Protein:
44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Læg spiddene i vand i 20 min. inden, så brænder de ikke på grillen.

Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill.
 Læg spyddene i koldt vand inden kødet sættes på for at undgå de brænder.
Grill kødet på alle sider på direkte varme ca. 7-8 min. i alt til det er netop gennemstegt. Eller steg dem på en pande med lidt olie.
 Skræl mango. Skær skiver fra begge sider uden om stenen i midten. Skær frugtkødet i tern. Skyl agurk og skær igennem på langs, fjern kernerne med en teske og skær agurken i 2-3 mm tynde skiver. Skyl, tør og hak mynte og gem ⅓ til couscous-salaten. Skræl og riv ingefær. Bland det hele sammen. Tilsæt chilisauce og 1 spsk saft af den pressede lime samt ½ tsk sukker og evt. salt og peber. 
Kog vand og opløs bouillon i 1½ dl vand. Kom couscous i en skål og hæld bouillonen over. Læg stanniol over og lad couscousen trække ca. 4 min. til den har opsuget væden. Hak imens tomaterne fint. Løsn couscousen med en gaffel og bland tomat, ½ spsk olie og resten af mynten i. Smag til med salt og peber.
Servér kyllingespyddene med mangosalsa og couscous-salat.
Håber maden smager!