15-20
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Kyllingeinderfilet i kokosmælk med squash og peberfrugt
Hurtig kylling med ris og kokos på den gode måde med masser af velsmag fra karry, ingefær og chili.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Æg,
- selleri
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Kyllingeinderfilet
300 g
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
½ pose
Rød chili
⅔ stk
Ingefær
½ stk
Karry
1 tsk
Squash
¾ stk
Rød peber
1 stk
Kokosmælk
2 dl
Kogte ris
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 647 kcal
- Fedt 23 g
- Kulhydrater 65 g
- Protein 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Krydr kyllingen med salt og peber. Opløs bouillon i 1 dl kogende vand.
- Fjern kerner fra chilien og hak den fint (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Skræl ingefær og riv fint. Varm olie i en pande ved god varme. Svits karry under omrøring ca. ½ min. Kom kødet på panden og steg ½ min. på begge sider. Tilsæt ingefær og chili.
- Skyl og skær squash og peberfrugt i store tern og vend dem med på panden. Hæld kokosmælk og bouillon over. Lad det koge ved svag varme i ca. 6 min. til kødet er gennemstegt. Smag til med salt, peber og evt. mere karry og servér med ris.
- Tilbered risene i microovn som beskrevet på posen. TIP: Har du ikke en microovn, så kom dem i en gryde og hæld 1 dl kogende vand over. Damp under låg i 2-3 min.