Grillpølser med ramsløg, sommerlig salat a la peach melba og stegte kartofler

Grillpølser med ramsløg, sommerlig salat a la peach melba og stegte kartofler

35 min833 kcal pr. portion Holder 4 dage
Skøn og nem grillegnet ret med slagterens lækre grillpølser med ramsløg og hertil en lækker salat a la peach melba og stegte kartofler - det smager af sol og sommer. Klimabelastning 1,1 kg CO2e
3.36
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

500 g kartofler
½ stk spidskål
60 g radiser
2 stk grov grillpølse m. ramsløg
75 g salatost i tern
1 stk fersken
3 spsk hindbærvinaigrette
3 spsk sennep

Du skal selv have

olie, salt, peber

Fremgangsmåde

1
Tænd grillen - eller tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2
Del kartoflerne og læg dem i en alubakke eller pak dem i stanniol (her skal du nok fordele dem i 2-3 pakker med dobbelt stanniol) hvis de skal på grillen.
3
Alternativt lægges de på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med 1 spsk olie, salt og peber og grill dem på indirekte varme/ovnsteg dem ca. 20 minutter.
4
Fjern det yderste blad fra spidskålen og snit den i tynde strimler. Skyl radiserne og skær dem i tynde skiver og bland dem med spidskålen.
5
Læg pølserne på grillen på direkte varme og vend dem jævnligt, de skal have 10 minutter. Alternativt steg dem i lidt olie på en pande.
6
Hæld væden fra osten og dup den med køkkenrulle og fordel 75 g over salaten. Vask fersken, del den og fjern stenen. Skær den i tynde både og fordel dem over salaten. Ryst posen med vinaigrette og fordel 3 spsk over salaten.
7
Server salat og kartofler til den grillede pølse med sennep. TIP: Bland de stegte/grillede kartofler i salaten inden servering.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 3486 kJ/ 833 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
57.51 g
heraf mættede fedtsyrer
14.21 g
Kulhydrat
54.6 g
heraf sukkerarter
12.13 g
Protein
24.31 g
Salt
2.41 g
Kostfibre
7.22 g

Allergener

Mælk
Sennep
Svovldioxid

Andre retter du måske kan lide