3 dages holdbarhed
Cremet kalkungryde med grøntsager og fuldkornspasta
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser
Alt kommer i én gryde, det er ret nemt og meget lidt opvask. Kalkunbryst i tern med masser af grønt i en herlig cremet sauce smagt til med timian. Nem og lækker hverdagsmad.
Alt kommer i én gryde, det er ret nemt og meget lidt opvask. Kalkunbryst i tern med masser af grønt i en herlig cremet sauce smagt til med timian. Nem og lækker hverdagsmad.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Selleri·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
Solo hvidløg
½ stk
Porre
1 stk
Kalkunstrimler
275 g
Fuldkornspasta
175 g
Grøntsagsbouillon
1 terning
Madlavningsfløde
1 dl
Timian
1 tsk
Broccoli
½ stk
Babyspinat
75 g
Tomat
½ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 667 kcal
- Fedt: 18 g
- Kulhydrater: 78 g
- Protein: 48 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Pil og hak hvidløg fint. Rens porre og skær i tynde skiver.
Opvarm en stor gryde med 1 spsk olie og brun kødet i 1-2 min. Kom hvidløg, porre, pasta, bouillon, 5 dl vand, fløde, timian, ½ tsk salt og ¼ tsk peber i gryden og lad retten småkoge under låg i 10 min. Rør rundt i undervejs.
Brug gerne stokken på broccolien. Skyl og afdryp spinaten. Kom broccolibuketter og spinat i gryden og kog videre i ca. 5 min. til pastaen er al dente og saucen er lækker cremet. Smag evt. til med lidt salt og peber.
Skyl tomaten, del den, fjern kernerne og skær den i tynde både. Top retten med tomatbåde og servér straks.
Håber maden smager!