Kebabspyd med blomkålscouscous
20-30
5 dages holdbarhed

Kebabspyd med blomkålscouscous

Kebabspyd af hakket oksekød med en lækker og sund couscous lavet af blomkål, serveret med yoghurt naturel. Det er nemt, lækkert og sundt!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Træspyd
4 stk
Kruspersille
½ pakke
Hakket oksekød
300 g
Rasp (Gluten, Hvede)
½ dl
Pasteuriseret æg (Æg)
½ bæger
Græsk krydderiblanding
½ spsk
Blomkål
1 stykke
Abrikos i tern
¾ pose
Citron
¼ stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 528 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 34 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. Ellers tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Læg spyddene i koldt vand, så brænder de ikke på grillen.
  2. Fars: Skyl og hak persille. Kom hakket kød, rasp, æg og krydderiblanding i en skål og bland med ⅔ af persillen. Ælt farsen godt igennem evt. med hænderne (husk at vaske dem grundigt først).
  3. Kebabspyd: Form farsen til 2 stk ca. 10 cm lange pølser pr. person. Stik et spyd igennem hver kebab og dryp med lidt olie. Grill dem på direkte varme 1 min. på hver side, så de får farve. Flyt derefter til indirekte varme (alt. læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir) og grill/steg dem 15-20 min. til de er gennemstegte.
  4. Blomkålscouscous: Fjern blade fra blomkålen og skyl den. Riv den på den grove side af et rivejern eller i en foodprocessor. Bland sammen med abrikostern. Pres citronsaft og rør sammen med 2 tsk olie, salt og peber. Vend det sammen med blomkålsblandingen.
  5. Persilledip: Bland yoghurt med resten af persillen og smag til med salt og peber.
  6. Servér de grillede kebabspyd med blomkålscouscous og persilledip.