2 dages holdbarhed
Små kyllingefarsbrød med ovnkartofler og persillesauce
Ny opskrift
Under 35 min
10 Ingredienser
Små farsbrød af magert hakket kyllingekød serveret med ovnkartofler, broccoli og en nem og fedtfattig persillesauce. Skøn hverdagsmad for hele familien.
Små farsbrød af magert hakket kyllingekød serveret med ovnkartofler, broccoli og en nem og fedtfattig persillesauce. Skøn hverdagsmad for hele familien.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Mælk·
- Havre·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Mel
- Olie
- Peber
- Salt
Gulerod
200 g
Hakket kylling
300 g
Hvidløg
½ fed
Pasteuriseret æg
½ bæger
Havregryn
3 spsk
Oregano
1 tsk
Bagekartoffel
2 stk
Broccoli
½ stk
Letmælk
1¼ dl
Kruspersille
1 drys
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 545 kcal
- Fedt:
- 12 g
- Kulhydrater:
- 65 g
- Protein:
- 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skræl og riv gulerødderne. Bland hakket kylling med gulerødder, presset hvidløg, æg, havregryn, oregano, 1½ spsk mel, salt og peber og rør det til en fars. Form 4 små farsbrød og læg dem på en bageplade med bagepapir, så der også er plads til kartoflerne. Steg i ovnen i 25 min.
Skær kartoflerne i både og vend med lidt olie, salt og peber. Læg dem ved siden af farsbrødene i ovnen, når der er 20 min. tilbage. Skær et farsbrød over og tjek at de er gennembagte.
Brug også gerne stokken, og damp i lidt vand tilsat ½ tsk salt i ca. 4 min. Skyl og hak persille fint.
kom ½ spsk olie i en gryde med 1 spsk mel og pisk det godt sammen. Tilsæt mælken lidt efter lidt og lad det koge igennem ved middel varme under jævnlig piskning. Smag til med salt og peber og tilsæt det hakkede persille
Servér farsbrød med ovnstegte kartofler, broccoli og persillesauce.
Håber maden smager!