Små kyllingefarsbrød med ovnkartofler og persillesauce
2 dages holdbarhed

Små kyllingefarsbrød med ovnkartofler og persillesauce

Ny opskrift
Under 35 min
10 Ingredienser
Små farsbrød af magert hakket kyllingekød serveret med ovnkartofler, broccoli og en nem og fedtfattig persillesauce. Skøn hverdagsmad for hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Mel
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Gulerod
200 g
Hakket kylling
300 g
Hvidløg
½ fed
Pasteuriseret æg
½ bæger
(Æg)
Havregryn
3 spsk
(Gluten, Havre)
Oregano
1 tsk
Bagekartoffel
2 stk
Broccoli
½ stk
Letmælk
1¼ dl
(Mælk, Laktose)
Kruspersille
1 drys
Næringsindhold (per portion)
Energi:
545 kcal
Fedt:
12 g
Kulhydrater:
65 g
Protein:
44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skræl og riv gulerødderne. Bland hakket kylling med gulerødder, presset hvidløg, æg, havregryn, oregano, 1½ spsk mel, salt og peber og rør det til en fars. Form 4 små farsbrød og læg dem på en bageplade med bagepapir, så der også er plads til kartoflerne. Steg i ovnen i 25 min.
Skær kartoflerne i både og vend med lidt olie, salt og peber. Læg dem ved siden af farsbrødene i ovnen, når der er 20 min. tilbage. Skær et farsbrød over og tjek at de er gennembagte.
Brug også gerne stokken, og damp i lidt vand tilsat ½ tsk salt i ca. 4 min. Skyl og hak persille fint.
 kom ½ spsk olie i en gryde med 1 spsk mel og pisk det godt sammen. Tilsæt mælken lidt efter lidt og lad det koge igennem ved middel varme under jævnlig piskning. Smag til med salt og peber og tilsæt det hakkede persille  
Servér farsbrød med ovnstegte kartofler, broccoli og persillesauce.
Håber maden smager!