15-20
5 dages holdbarhed
Pitabrød med sprøde krydrede fiskestykker og frisk grønt
Et sikkert hit for børn i alle aldre med de sprøde, krydrede fiskestykker, der sammen med friske grøntsager fyldes i lune pitabrød og dryppes med yoghurt.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- fisk,
- mælk,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Paprika, røget
½ tsk
Karry
⅓ tsk
Rasp (Gluten, Hvede)
4 spsk
Mørksejfilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Hjertesalat
1 stk
Agurk
⅓ stk
Tomat
1 stk
Pitabrød (Gluten, Hvede)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 592 kcal
- Fedt 12 g
- Kulhydrater 76 g
- Protein 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.
- Bland røget paprika, karry, rasp og ½ tsk salt sammen på en tallerken. Skær fisken i strimler og vend i krydderiblandingen.
- Rør yoghurt med lidt salt og peber. Skyl grøntsagerne. Skær salat i strimler og agurk og tomat i små tern.
- Varm 1 spsk olie på en pande og steg fisken i ca. 2 min. på hver side.
- Varm pitabrødene på brødristeren.
- Servér pitabrød, grøntsager, yoghurt og fisk i skåle på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.