4 dages holdbarhed
Pitabrød med sprøde krydrede fiskestykker
og frisk grønt (Brug ikke, Erstattet af 81465)Ny opskrift
Under 1 min
9 Ingredienser
Et sikkert hit for børn i alle aldre med de sprøde, krydrede fiskestykker, der sammen med friske grøntsager fyldes i lune pitabrød og dryppes med yoghurt.
Et sikkert hit for børn i alle aldre med de sprøde, krydrede fiskestykker, der sammen med friske grøntsager fyldes i lune pitabrød og dryppes med yoghurt.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Røget paprika
½ tsk
Karry
½ pose
Panko
1 pk
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
Hjertesalat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Tomat
1 stk
Pitabrød
2 stk
Let urtedressing
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 533 kcal
- Fedt:
- 9 g
- Kulhydrater:
- 75 g
- Protein:
- 38 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.
Bland røget paprika, karry, panko og lidt salt sammen på en tallerken. Skær fisken i strimler og vend i krydderiblandingen.
Skyl grøntsagerne. Skær salat i strimler og agurk og tomat i små tern.
Varm lidt olie på en pande og steg fisken i ca. 2 min. på hver side.
Varm pitabrødene på brødristeren.
Servér grønt, fisk og dressing i skåle på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.
Håber maden smager!