Grillet portobello-burger med spidskålssalat og pesto
15-20
Vegetar
4 dages holdbarhed

Grillet portobello-burger med spidskålssalat og pesto

Lækker vegetarret med grillede portobello svampe på grove burgerboller smurt med grøn pesto og serveret med frisk spidskålssalat med linser.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Grøntsagsbouillon
½ pose
Belugalinser
75 g
Portobello-svampe
300 g
Burgerbolle (Æg, Gluten, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Tomat
1 stk
Bredbladet persille
½ pakke
Forårsløg
1 bundt
Snittet spidskål
125 g
Æbleeddike (Svovldioxid)
1 spsk
Grøn pesto (Mælk, Laktose)
2 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 593 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 67 g
  • Protein 24 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. TIP: Du kan også tilberede på en pande.
  2. Beluga linser: Opløs bouillon i 3 dl kogende vand. Skyl linserne i koldt vand, hæld dem sammen med bouillonen i en gryde og kog 18 min. Hæld evt. overskydende væde fra.
  3. Pensl de hele svampe med lidt olie og grill på direkte varme eller på en (grill)pande ca. 5-10 min. på hver side TIP: Sæt en tung pande ovenpå svampene under stegningen for at trykke dem flade. Krydr med salt og peber. Del bollerne og rist dem på begge sider på grillen eller en brødrister.
  4. Salat:  Skyl og tør tomat, persille og forårsløg. Skær forårsløg i tynde ringe. Skær tomat i smalle både. Hak persille groft. Bland grøntsagerne sammen med spidskål i en skål. Vend de færdigkogte linser i.
  5. Dressing: Bland æbleeddike med samme mængde olie og krydr med salt og peber. Vend dressingen i salaten.
  6. Smør pesto på bollerne og læg de grillede svampe på. Fyld lidt salat i burgeren og servér resten af salaten til.