Glutenfri
5 dages holdbarhed
Lynstegte wokstrimler
med wasabi og marinerede peberfrugterNy opskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
En farverig wokret - serveret med en helt forrygende kartoffelpuré med wasabi og skønne marinerede peberfrugter.
En farverig wokret - serveret med en helt forrygende kartoffelpuré med wasabi og skønne marinerede peberfrugter.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk·
- Sennep
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
- Smør
Bagekartoffel
2½ stk
Wasabi-pulver
½ tsk
Rød peber
⅔ stk
Gul peber
⅔ stk
Løg
½ stk
Citron
⅓ stk
Strimler af skinkeinderlår
275 g
Basilikum
1 drys
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 719 kcal
- Fedt:
- 27 g
- Kulhydrater:
- 80 g
- Protein:
- 39 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.
Skræl kartoflerne, skær i mindre stykker og kog uden salt til de er helt møre. Hæld vandet fra og mos dem sammen med wasabipulver oprørt i 2 spsk. olie, 10 g smør. TIP: Brug mindre wasabi, hvis du ikke kan lide for stærk mad. Smag til med salt og peber.
Snit peberfrugter i tynde strimler og løg i tynde både. Steg grøntsagerne i ½ spsk olie i ca 2 min. Tilsæt ½ spsk citronsaft og svits i yderligere 2-3 min. Smag blandingen til med salt og peber.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olie på en pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden, og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1½-2 min ved kraftig varme.
Servér kødet med kartoffelpuré, marinerede peberfrugter og basilikum.
Håber maden smager!