Karry-kokos kylling med blomkål og spinat

Karry-kokos kylling med blomkål og spinat

35 min814 kcal pr. portion Holder 4 dage
Kylling i en lækker cremet, mild karrysauce med kokosmælk, blomkål, tomatpure og spinat. Serveret med ris og kokoschips er den et hit for hele familien.
3.81
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

200 g ris brune
stk løg
½ stk blomkål
300 g kyllingeinderfilet
spsk karry
1 spsk tomatpure
2 dl kokosmælk
40 g babyspinat
2 spsk kokoschips

Du skal selv have

salt, olie, peber

Fremgangsmåde

1
Sæt 200 g ris over i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog 20 min. under låg. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
2
Pil løg, skær i tynde både. Skyl blomkål, del i buketter. Skær buketterne i ca. 1 cm tykke skiver.
3
Varm lidt olie op på en pande. Brun kyllingen i olie. Tilsæt løg og 1½ spsk karry og brun endnu et par min. Tilsæt blomkål og steg 2 min.
4
Kom 1 spsk tomatpure, 2 dl kokosmælk og ¼ dl vand i, kog 5 min. Krydr med salt og peber. Tilsæt mere vand hvis saucen er for tyk.
5
Skyl og tør spinat. Tilsæt den lige inden servering, vend rundt til spinaten falder sammen. Drys kokoschips over og server med kogte ris.

Ugens tips

Deadline i forbindelse med pinsen - Se bagsiden.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 3405 kJ/ 814 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
27.48 g
heraf mættede fedtsyrer
19.73 g
Kulhydrat
87.39 g
heraf sukkerarter
10.71 g
Protein
54.21 g
Salt
2.24 g
Kostfibre
8.72 g

Allergener

Jordnødder
Nødder
Sesamfrø

Andre retter du måske kan lide