Teriyaki-kyllingelår med sesamfrø, grøntsager og nudler
4 dages holdbarhed

Teriyaki-kyllingelår

med sesamfrø, grøntsager og nudler
Ny opskrift
Under 45 min
9 Ingredienser
Grib de dejlige sprøde kyllingelår i den ene hånd, og med gaflen i den anden hånd nudlerne og grøntsagerne. Styrken kan du selv skrue op for med den søde chilisauce, der kun er let krydret.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Peber
  • Salt
BBQ Kyllingekøller
600 g
(Sennep)
Teriyakisauce
4 spsk
(Gluten, Soja, Sesamfrø, Hvede)
Lime
1 stk
Sesamfrø
½ pose
(Sesamfrø)
Broccoli
1 stk
Cherrytomater
125 g
Nudler
200 g
(Gluten, Hvede)
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Sød chilisauce
3 spsk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
1025 kcal
Fedt:
38 g
Kulhydrater:
100 g
Protein:
71 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd grillen eller ovnen på 220 grader varmluft. Kom kyllingelårene i et grillegnet fad og vend i ½ dl teriyaki-sauce og 1 spsk limesaft og drys med ½ spsk sesamfrø og lad trække til grillen/ovnen er varm. Grill kyllingen på indirekte varme ca. 30 min. Vend undervejs.
 Brug gerne stokken på broccolien.
Kog nudler i rigeligt letsaltet vand i 4 min. Skyl kort i koldt vand.
Kom broccoli i en gryde med kogende vand, der lige dækker, tilsat ½ tsk salt i 3 min.
Bland creme fraiche med sød chilisauce og krydr med lidt salt og peber. Servér dippen til kyllingelårene sammen med nudler, grøntsager og resten af limen i både.
Håber maden smager!