25-35
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Svinekoteletter med æblesalat og krydderkartofler
Den skønne smag af Provence går igen på både koteletterne og de ovnstegte kartofler. Serveret med en frisk æblesalat med gulerødder og bladselleri.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Selleri
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olie
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Kartofler
400 g
Timian/Rosmarin blanding
⅓+⅓ pose
Citronsaft
2+1 tsk
Koteletter
300 g
Salatmix Napolitana
50 g
Æble
1 stk
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Gulerod
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 564 kcal
- Fedt 26 g
- Kulhydrater 47 g
- Protein 34 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
- Krydderkartofler: Skær kartoflerne i halve og kom dem i en frysepose med den første del krydderi og citronsaft, 1 tsk olie og lidt salt og peber. Bland godt rundt og fordel dem på bagepapir på en bageplade. Bag midt i ovnen ca. 20 min.
- Dup kødet med køkkenrulle og gnid det med Provence krydderi, salt og peber.
- Æblesalat: Skyl salaten og lad den dryppe af. Skyl æble og bladselleri og skær i tynde skiver. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Bland salat, æble, gulerod og selleri i en skål. Dryp citronsaft og 1 tsk olie over.
- Varm olie op på en pande ved høj varme. Brun koteletterne 1 min. på hver side, skru ned til medium varme og steg videre 2 min. på hver side. Kødet må gerne være let rosa indeni.
- Hæld de ovnbagte kartofler i et fad og servér til koteletter og æblesalat.