Kebabspyd med hakket oksekød
40
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Kebabspyd med hakket oksekød

De grillede kebab spyd smager af sommer, også hvis de laves i ovnen. De serveres med lækker spinatsalat med linser, sennepsdressing og lune brød.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Træspyd
4 stk
Belugalinser (Gluten, Hvede)
75 g
Hakket oksekød
300 g
Sambal oelek
½ tsk
Salatløg
½ stk
Radiser
100 g
Babyspinat
50 g
Dild
1 drys
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 tsk
Lys balsamico (Svovldioxid)
1 tsk
Pitabrød
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 643 kcal
  • Fedt 19 g
  • Kulhydrater 68 g
  • Protein 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen eller tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg træspyddene i vand.
  2. Skyl linserne og kog dem møre i letsaltet vand i 25 min. Hæld dem i en si, hæld koldt vand over og lad dem dryppe godt af.
  3. Ælt kødet med sambal oelek, salt og peber TIP: reducér mængden af sambal oelek, hvis du ikke ønsker retten stærk. Form kødet til 2 aflange kebabruller pr. person. Stik et spyd igennem hver kebab og pensl kødet med olie. OVN: Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ca. 15-20 min. GRILL: Grill dem ca. 6 min. på hver side ca. 12 min. i alt til de er gennemstegte.
  4. Pil løg og skær i tynde både. Skær radiser i skiver. Bland linser, løg, radiser, spinat og dild.
  5. Sennepsdressing: Pisk sennep, balsamicoeddike, 1 tsk olie og 1 spsk vand sammen. Smag til med salt og peber. Vend dressingen i salaten.
  6. Lun brødene i ovnen eller på grill og servér til kebab og linsesalat.