Mexikansk pandekagedag med tortillaruller
20-30
2 dages holdbarhed

Mexikansk pandekagedag med tortillaruller

Tortilla er mexikanernes svar på pandekager. Her i en fyldt version de fleste børn kan lide. Det hakkede svinekød bliver 'piftet op' med grøntsager, rosiner og meget andet godt.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Hakket gris & kalv
300 g
Løg
⅓ stk
Hakkede tomater
⅔ dåse
Tomatpuré
1 pakke
Mexico mix-krydderi (Svovldioxid)
1 tsk
Grøntsagsbouillon
½ pose
Rosiner
1 pose
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Hjertesalat
1 stk
Rød peber
½ stk
Citron
½ stk
Majskerner
½ dåse
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 710 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 76 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Skræl og hak ¼ løg. 
  2. Kødsauce: Varm 1 tsk olie op i en gryde. Tilsæt løg og svits ca. 1 min. Tilsæt kød og svits til det har skiftet farve - rør jævnligt. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, mexico krydderi, bouillon og rosiner til saucen.
  3. Lad saucen småkoge uden låg ca. 15-20 minutter. Saucen skal være ret tyk i konsistensen. Smag til med salt og peber.
  4. Varm 4 tortillas i ovnen ved 180 grader i 15 minutter - indpakket i stanniol og placeret på et ildfast fad. TIP: De kan også varmes i microovn ca. 20 sekunder uden stanniol.
  5. Grønt: Skyl og snit salat fint. Skyl og rens peberfrugt og skær i tynde strimler. Skær citron i smalle både.
  6. Kom noget af kødfyldet på pandekagerne og rul pandekagerne om fyldet. Server med tilbehøret til som vist på billedet.