5 dages holdbarhed
Kylling i kokos og karry
Ny opskrift
Under 20 min
4 Ingredienser
Karrykylling i kokosmælk med wokgrønt leveres færdigt. Mens du varmer kyllingen koges risene og blandes med forårsløg. Lækker mad på ingen tid.
Karrykylling i kokosmælk med wokgrønt leveres færdigt. Mens du varmer kyllingen koges risene og blandes med forårsløg. Lækker mad på ingen tid.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
Basmatiris
200 g
Forårsløg
3 stk
Kylling i kokos og karry
500 g
Hakkede peanuts
30 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 745 kcal
- Fedt:
- 30 g
- Kulhydrater:
- 76 g
- Protein:
- 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog 200 g ris i en gryde med 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt 12 min. under låg for svag varme. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
Skyl og snit forårsløgene og bland dem i risene. Hvis du ønsker mildere løgsmag, kan du lade dem koge med i de sidste 2 min. af risenes kogetid.
Varm kylling i kokos og karry op i en gryde under omrøring og lad det simre 10 min., drys med peanuts og server med ris.
Håber maden smager!