Kylling i kokos og karry
20
5 dages holdbarhed

Kylling i kokos og karry

Karrykylling i kokosmælk med wokgrønt leveres færdigt. Mens du varmer kyllingen koges risene og blandes med forårsløg. Lækker mad på ingen tid.

Ingredienser

Allergener
  • Jordnødder,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Kylling i kokos og karry

Ris hvide
200 g
Forårsløg
3 stk
Kylling i kokos og karry
500 g
Peanuts
30 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 745 kcal
  • Fedt: 30 g
  • Kulhydrater: 76 g
  • Protein: 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog 200 g ris i en gryde med 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt 12 min. under låg for svag varme. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
  2. Skyl og snit forårsløgene og bland dem i risene. Hvis du ønsker mildere løgsmag, kan du lade dem koge med i de sidste 2 min. af risenes kogetid.
  3. Varm kylling i kokos og karry op i en gryde under omrøring og lad det simre 10 min., drys med peanuts og server med ris.