Salat med barbecuekylling og lunt brød

Salat med barbecuekylling og lunt brød

20 min725 kcal pr. portion Holder 4 dage
Mættende salat med barbecuemarineret kylling toppet med revet ost på en bund af coleslaw salat toppet med stegte majs og serveret med creme frisk og lunt brød. MUMS!
3.72
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

½ dl barbecuesauce
300 g kyllingeinderfilet
100 g coleslaw-blanding
½ stk icebergsalat
½ stk rødløg
75 g revet ost
150 g majskerner
1 stk brød
1 dl creme frisk

Du skal selv have

olie, salt, peber

Fremgangsmåde

1
Hæld ½ dl barbecuesauce i en frostpose og tilføj kyllingestykkerne. Bland det godt i posen og læg den i køleskab til de skal steges.
2
Fordel coleslaw-mixen i en skål eller et dybt fad. Skær salaten i strimler og bland med slaw-mixen.
3
Pil ½ løg og skær det i tynde skiver.
4
Steg de marinerede kyllingestykker i lidt olie på en slip-let pande ved medium varme ca. 8 minutter i alt, vend dem undervejs. Krydr med salt og peber.
5
Læg kyllingestykkerne på en tallerken og drys 75 g ost over med det samme så den smelter. Gem panden uden at vaske den af.
6
Hæld væden fra majs. Tilsæt lidt olie til panden og varm op til god varme og steg løg og majs på panden ca. 2 minutter. Krydr med lidt salt og peber og fordel blandingen over salaten.
7
Lun brødet på en brødrister og skær det i tynde skiver. TIP: Skær brødet i skiver først og rist skiverne på begge sider hvis du vil have det mere sprødt. 
8
Fordel kyllingen med ost ovenpå salaten og dryp med creme frisk eller server creme frisk til sammen med lune eller ristede brødskiver.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 3033 kJ/ 725 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
27.3 g
heraf mættede fedtsyrer
9.54 g
Kulhydrat
60.85 g
heraf sukkerarter
16.87 g
Protein
58.95 g
Salt
3.14 g
Kostfibre
5.06 g

Allergener

Gluten
Mælk
Selleri
Sennep
Sesamfrø

Andre retter du måske kan lide