Hurtige fiskefrikadeller med stegte grønne asparges og kartoffelbåde
25-35
4 dages holdbarhed

Hurtige fiskefrikadeller med stegte grønne asparges og kartoffelbåde

Forrygende og nem kartoffel variation med grønne asparges og peberfrugt, der tilberedes i ovnen. Serveres med en ravigotte dip.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • sennep,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
  • Olie

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Solo hvidløg
1 stk
Fiskefrikadelle (har været frosset) (Æg, Fisk, Mælk, Laktose)
6 stk
Asparges
150 g
Snackpeber rød
1 stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Ravigotte-sauce (Gluten, Sennep, Hvede)
2 tsk
Kruspersille
1 drys
Citron
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 786 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 100 g
  • Protein 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Retten skal tilberedes på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Kartofler: Vask kartoflerne og skær dem i tynde både eller stave som pomfritter. Læg dem i en skål. Pil hvidløg, skær i skiver og læg dem i skålen. Krydr med salt og peber og vend med ½ spsk olivenolie. Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ca. 25 min. til kartoflerne er møre.
  3. Fiskefrikadeller: Kom fiskefrikadellerne i et fad og lun dem i ovnen i ca. 10 min. sammen med kartoflerne.
  4. Asparges: Skyl asparges og bræk enden af der hvor den knækker naturligt. Kassér enderne og halvér de andre stykker. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i tynde strimler. Bag asparges og peberfrugt med de sidste 5-7 min.
  5. Ravigotte-dip: Bland yoghurt med ravigotte-sauce og smag til med salt og peber.
  6. Skyl og hak persillen fint. Tag kartoflerne ud af ovnen, pres halvdelen af citronen over og drys med persille. Skær resten af citronen i både.
  7. Servér fiskefrikadellerne med stegte grøntsager, ravigotte-dip og citronbåde.