Indisk curry med hvid fisk, ris og mangochutney
30
2 dages holdbarhed

Indisk curry med hvid fisk, ris og mangochutney

Herlig spicy indisk inspireret ret med hvid fisk i rød curry sauce mildnet med creme fraiche, så smagen bliver blød og lækker men stadig med spark i. Serveres med ris og mangochutney.

Ingredienser

Allergener
  • Fisk,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie

Indisk curry med hvid fisk

Ris hvide
2 dl
Løg
½ stk
Hvidløg solo
stk
Tikka masala
1 spsk
Hakkede tomater
400 g
Lime
½ stk
Creme frisk
1 dl
Langefilet uden skind og ben
300 g
Slikærter
100 g
Mangochutney
3 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 657 kcal
  • Fedt: 10 g
  • Kulhydrater: 98 g
  • Protein: 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Opbevar fisk ved 2 grader. Tilberedes senest dagen efter levering.

  1. Sæt 200 g ris over i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt. Når vandet koger lægges låg på og koges i 12 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
  2. Hak ½ løg fint og riv ⅔ solo hvidløg. Svits løg i olie i en pande, til de er klare.
  3. Tilsæt hvidløg og 1 spsk tikka masala, svits med 1 min.
  4. Tilsæt hakkede tomater og 1 dl vand. Lad simre i ca. 10 min. på lavt blus.
  5. Hæld saft af ½ lime og 1 dl creme frisk i panden, smag til med salt. Lad ikke saucen koge for voldsomt.
  6. Skær fisken ud i stykker på ca. 3x3 cm. Læg dem ned i saucen og rør forsigtigt rundt.
  7. Lad det hele simre under låg i 5 min. Skær slikærterne ud i 1 cm stykker, drys i, det sidste minut.
  8. Servér med kogte ris og chutney.