Indisk curry med hvid fisk, ris og mangochutney

Indisk curry med hvid fisk, ris og mangochutney

30 min657 kcal pr. portion Holder 2 dage
Herlig spicy indisk inspireret ret med hvid fisk i rød curry sauce mildnet med creme fraiche, så smagen bliver blød og lækker men stadig med spark i. Serveres med ris og mangochutney.
Ingen vurdering
DelPrint
2 Personer

Indisk curry med hvid fisk

2 dl ris hvide
½ stk løg
stk hvidløg solo
1 spsk tikka masala pasta
400 g hakkede tomater
½ stk lime
1 dl creme frisk
300 g langefilet uden skind og ben
100 g slikærter
3 spsk mangochutney

Du skal selv have

salt, olie

Fremgangsmåde

1
Sæt 200 g ris over i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt. Når vandet koger lægges låg på og koges i 12 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
2
Hak ½ løg fint og riv ⅔ solo hvidløg. Svits løg i olie i en pande, til de er klare.
3
Tilsæt hvidløg og 1 spsk tikka masala, svits med 1 min.
4
Tilsæt hakkede tomater og 1 dl vand. Lad simre i ca. 10 min. på lavt blus.
5
Hæld saft af ½ lime og 1 dl creme frisk i panden, smag til med salt. Lad ikke saucen koge for voldsomt.
6
Skær fisken ud i stykker på ca. 3x3 cm. Læg dem ned i saucen og rør forsigtigt rundt.
7
Lad det hele simre under låg i 5 min. Skær slikærterne ud i 1 cm stykker, drys i, det sidste minut.
8
Servér med kogte ris og chutney. 
Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Ugens tips

Opbevar fisk ved 2 grader. Tilberedes senest dagen efter levering.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 2747 kJ/ 657 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
10.01 g
heraf mættede fedtsyrer
4.16 g
Kulhydrat
97.91 g
heraf sukkerarter
25.94 g
Protein
43.72 g
Salt
3.01 g
Kostfibre
5.91 g

Allergener

Fisk
Jordnødder
Mælk
Nødder
Sennep

Andre retter du måske kan lide