30
2 dages holdbarhed
Indisk curry med hvid fisk, ris og mangochutney
Herlig spicy indisk inspireret ret med hvid fisk i rød curry sauce mildnet med creme fraiche, så smagen bliver blød og lækker men stadig med spark i. Serveres med ris og mangochutney.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Olie
Indisk curry med hvid fisk
Ris
2 dl
Løg
½ stk
Solo hvidløg
⅔ stk
Tikka masala krydderi
1 spsk
Hakkede tomater
400 g
Lime
½ stk
Creme frisk (Mælk, Laktose)
1 dl
Langefilet (Fisk)
300 g
Slikærter
100 g
Mangochutney
3 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 662 kcal
- Fedt 10 g
- Kulhydrater 99 g
- Protein 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.
- Sæt 200 g ris over i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt. Når vandet koger lægges låg på og koges i 12 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
- Hak ½ løg fint og riv ⅔ solo hvidløg. Svits løg i olie i en pande, til de er klare.
- Tilsæt hvidløg og 1 spsk tikka masala, svits med 1 min.
- Tilsæt hakkede tomater og 1 dl vand. Lad simre i ca. 10 min. på lavt blus.
- Hæld saft af ½ lime og 1 dl creme frisk i panden, smag til med salt. Lad ikke saucen koge for voldsomt.
- Skær fisken ud i stykker på ca. 3x3 cm. Læg dem ned i saucen og rør forsigtigt rundt.
- Lad det hele simre under låg i 5 min. Skær slikærterne ud i 1 cm stykker, drys i, det sidste minut.
- Servér med kogte ris og chutney.