Marokkansk lammegryde med kikærtepasta
20
Glutenfri
2 dages holdbarhed

Marokkansk lammegryde med kikærtepasta

Lammegryde a la Marokko med proteinrig kikærtepasta, masser af grønt og en helt fantastisk smag. Det mætter godt. Bemærk: Kødet har været frosset og må ikke genindfryses.

Ingredienser

Allergener
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Squash
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløg solo
⅔ stk
Kikærtepasta
100 g
Hakket lammekød
250 g
Ras el hanout
1 spsk
Mynte
1 drys
Tomat
2 stk
Kikærter
120 g
Creme frisk
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 628 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 55 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Kødet har været frosset og må ikke genindfryses.

  1. Skyl squash og skær den i mindre tern ca. 1½ cm. Pil og hak løg og ⅔ hvidløg.
  2. Kog rigeligt vand i en gryde tilsæt ½ tsk salt og bring i kog. Tilsæt pasta og kog uden låg i 5 min.
  3. Varm lidt olie i en gryde eller sauterpande og svits kødet ved høj varme i 2 min. til det bruner. Rør i det så det deler sig. Tilsæt squash, løg, hvidløg og 1 spsk krydderi. Steg videre i 3 min.
  4. Skyl og hak mynte. Skyl tomaterne og skær dem i store tern. Tilsæt tomaterne til kød og grøntsager, skru ned og lad simre 1-2 min. Hæld lagen fra kikærterne og skyl dem i koldt vand. Tilsæt 120 g til kødet og lad simre med 1 min. Smag til med salt og peber.
  5. Hæld vandet fra pastaen og bland det i kødet. Vend godt rundt eller servér pastaen ved siden af.
  6. Bland 2 spsk creme frisk i kødblandingen lige inden servering og vend godt rundt. Drys med mynte og servér med resten af creme frisken til.