Kylling i karry med mango og brune ris
30
4 dages holdbarhed

Kylling i karry med mango og brune ris

Herlig ret med kylling og karry, masser af dejlige grøntsager og et frisk pift fra den søde mango.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • jordnødder,
  • mælk,
  • nødder,
  • selleri,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Ris brune
200 g
Løg
½ stk
Hvidløg fed
1 stk
Snackpeber rød
1 stk
Babyspinat
30 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Karry
2 tsk
Bouillon høns
½ terning
Mango, tørret, i tern
20 g
Madlavningsfløde
dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 699 kcal
  • Fedt: 13 g
  • Kulhydrater: 95 g
  • Protein: 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt 200 g ris over i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt. Læg låg på, når det koger, og kog i 20 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
  2. Hak ½ løg og hvidløg. Skær peberfrugt i tern. Skyl spinat. Skær kyllingen i mindre stykker.
  3. Steg løg, hvidløg og peberfrugt i lidt olie tilsat 2 tsk karry ca 3 min.
  4. Kom kyllingen ved, og steg endnu 2-3 min til det er gyldent. Opløs ½ bouillonterning i 1 dl kogende vand.
  5. Kom bouillon og 20 g mango i retten, og kog yderligere 3 min. Tilsæt 1½ dl fløde og spinat og kog kraftigt 1 min.
  6. Smag til med salt og peber og servér med kogte ris.