20
4 dages holdbarhed
Tortillas fyldt med skinke, spinat og hytteost
En rigtig børnevenlig ret med fyldte tortillas med skinke og hytteost. Det både smager, er sundt og fedtfattigt. Fyldet er mildt og det mætter godt.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- mælk,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Rødløg
½ stk
Solo hvidløg
⅔ stk
Porre
2 stk
Babyspinat
100 g
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
6 stk
Skinkestrimler (Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
150 g
Muskatnødpulver
½ tsk
Hytteost (Mælk, Laktose)
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 665 kcal
- Fedt 16 g
- Kulhydrater 89 g
- Protein 40 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft, hvis du vil varme tortillas i ovnen - de kan også varmes i microovn.
- Pil ½ løg, skær i tynde både. Pil hvidløg, skær ⅔ hvidløg i meget tynde skiver. Skyl og snit porrer. Skyl spinat.
- Varm 6 tortillas 2 min. i mikroovn eller ca. 8 min. i almindelig ovn ved 200 grader, indpakket i stanniol (OBS stanniol må ikke bruges i mikroovnen).
- Steg løg, porre og hvidløg på panden i olie over svag til jævn varme i ca. 4 min. Kom spinat og skinkestrimlerne ved. Lad det falde sammen, krydr med ½ tsk muskatnød samt salt og peber.
- Fordel spinatfyldet og 100 g hytteost på tortillas, rul sammen og servér.