Stegt salat og kylling med hummus og groft brød
40
4 dages holdbarhed

Stegt salat og kylling med hummus og groft brød

En anderledes stegt kyllingesalat med stegte druer, salatost og chunky hummus serveret med krydrede kikærter og groft brød.

Ingredienser

Allergener
  • Mælk,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kikærter
120 g
Paprika
1 tsk
Kyllingebryst
2 stk
Vindruer
50 g
Hvidvinseddike
½ spsk
Citron
¼ stk
Honning
½ spsk
Brød
2 stk
Hjertesalat
1 stk
Salatost i kryddermarinade
50 g
Hummus
90 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 878 kcal
  • Fedt: 29 g
  • Kulhydrater: 94 g
  • Protein: 61 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Krydrede kikærter: Lad kikærterne tørre på et stykke køkkenrulle. Steg dem på en pande i lidt olie ved middel varme 2 min. Drys paprika og ½ tsk salt over og steg videre ½ min. Hæld kikærterne over hummusen.
  2. Bank kyllingebrysterne flade mellem 2 stykker bagepapir, så de bliver ca. 1 cm tykke. Lad dem ligge, mens druerne steges.
  3. Stegte druer: Skyl og halvér druer og læg med skæresiden ned på en tør pande. Steg ved middel varme 4 min. Hæld vineddike over og lad det fordampe. Hæld dem i en skål.
  4. Stegt kylling: Dryp kylling med olie fra salatosten og krydr med salt og peber. Brun dem 1 min. på hver side på en varm pande og steg derefter 4 min. på hver side. Læg den overskårne citron på panden med skæreflade nedad og steg den med. Læg det færdige kød på en tallerken og pres saften fra citronen over sammen med honning. Dæk med stanniol og lad stå til servering.
  5. Skær brød i skiver og rist det på brødristeren.
  6. Stegt salat: Skær lidt af bunden af hjertesalaten så bladene stadig hænger sammen. Del på langs og steg med skærefladen nedad på en tør pande ved middel varme ½ min. på hver side.
  7. Læg salaten på et fad, drys 50 g salatost uden væde over og tilsæt druer. Servér den stegte salat til kyllingen sammen med hummus og brød.