Pitabrød med skinkestrimler og grønt
20
2 dages holdbarhed

Pitabrød med skinkestrimler og grønt

Grove pitabrød med fyld af tynde skinkestrimler af kogt skinke, masser af grønt og en god hvidløgsdressing. Nemt og et hit på middagsbordet.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Pitabrød
4 stk
Agurk
½ stk
Nordisk salatmix
150 g
Majskerner
150 g
Skinkestrimler
150 g
Hvidløg
½ fed
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 589 kcal
  • Fedt 12 g
  • Kulhydrater 89 g
  • Protein 32 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Lun brødene på brødristeren på begge sider eller lun dem i ovnen på 200 grader i ca. 5 min.
  2. Skær agurk i tern. Hæld grøntsagsblandingen og agurk i skåle.
  3. Hæld majs og 150 g skinke op i små skåle.
  4. Rør ½ fed presset hvidløg i 1 dl creme frisk, smag til med salt og peber. 
  5. Server de lunede pitabrød med skinkestrimler, grønt og hvidløgsdressing. Del brødene over på midten og skær ned i hver halvdel med en kniv så der bliver plads til fyldet.