Salat med røget kyllingebryst og italiensk focaccia
15-20
4 dages holdbarhed

Salat med røget kyllingebryst og italiensk focaccia

Skøn og frisk letrøget kyllingesalat, der smager af forår og sommer. Serveres med lækkert lunt italiensk focaccia brød. Det smager helt enkelt fantastisk - og det bliver ikke nemmere.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Porre
1 stk
Røget kyllingebryst
200 g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
2 spsk
Dijon sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 tsk
Foccacia brød (Gluten, Hvede)
1 stk
Radiser
75 g
Nordisk salatmix
100 g
Revet gulerod
100 g
Spirer
30 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 484 kcal
  • Fedt 10 g
  • Kulhydrater 61 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Du kan også varme brød på brødrister, så skal du ikke tænde ovnen.
  2. Skyl porre og skær i tynde ringe. Skær kyllingen i mundrette stykker. Varm lidt olie på en pande og steg porre og kylling ca. 5 min.
  3. Dressing: Bland creme frisk og sennep og smag til med salt og peber.
  4. Lun brødet i ovnen eller på brødristeren 5-6 min. Skyl radiser og snit i tynde skiver.
  5. Bland salat, kylling, porre, revet gulerod og radiser med dressingen og pynt med spirer. Skær brødet i tykke skiver og servér til salaten.