Salat med røget kyllingebryst og italiensk focaccia
20
4 dages holdbarhed

Salat med røget kyllingebryst og italiensk focaccia

Skøn og frisk letrøget kyllingesalat, der smager af forår og sommer. Serveres med lækkert lunt italiensk focaccia brød. Det smager helt enkelt fantastisk - og det bliver ikke nemmere.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Røget kyllingebryst
200 g
Nordisk salatmix
100 g
Porre
1 stk
Creme frisk
2 spsk
Sennep
1 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 352 kcal
  • Fedt: 8.22 g
  • Kulhydrater: 55.45 g
  • Protein: 13.99 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skær kyllingen i mundrette stykker. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skyl porre, snit i tynde ringe. Steg porre og kylling ca. 5 min i lidt olie på en pande. Bland 2 spsk creme frisk og 1 tsk sennep, smag til med salt og peber.
  3. Skyl radiser, skær i tynde skiver. Lun brødet i ovnen 5-6 minutter.
  4. Bland salat, kylling, porre, radiser med dressingen og pynt med ærteskud/spirer. Skær brødet i tykke skiver og server til salaten.