Karrykrebinet med wasabi-kartoffelsalat
35
2 dages holdbarhed

Karrykrebinet med wasabi-kartoffelsalat

En fusionsret med en rigtig spændende sammensætning af krydderier. Indisk karry spiller hovedrollen i kødet, og tilsættelse af japansk wasabi (peberrod) til kartoffelsalaten løfter begrebet kartoffelsalat til nye højder.

Ingredienser

Allergener
 • Sennep,
 • sesamfrø

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

 • Salt
 • Peber
 • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
600 g
Radiser
50 g
Forårsløg
2 stk
Bredbladet persille
1 drys
Hakket kylling
300 g
Karry
1½ spsk
Solo hvidløg
1 stk
Sesamfrø (Sesamfrø)
2 spsk
Tomat
1 stk
Citron
1 stk
Wasabi-pasta (Sennep)
1 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
 • Energi 713 kcal
 • Fedt 32 g
 • Kulhydrater 68 g
 • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

 1. Kog kartoflerne i rigeligt vand med 1 tsk. salt i ca. 15-20 minutter eller til de er møre.
 2. Skyl og tør radiser, forårsløg og persille. Snit radiser og forårsløg fint, og pluk bladene af persillen. Læg radiser, halvdelen af forårsløgene (gem resten til farsen) og persille til salaten i en salatskål.
 3. Kom kødet i en skål. Rør 1½ spsk. karryen sammen med 1 spsk. koldt vand, resten af forårsløgene, ⅔ presset solo hvidløg (gem resten til dressingen) og rør sammen med salt og peber i kødet til en lind fars. Stil farsen til side.
 4. Dræn de kogte kartofler og lad dem køle af i koldt vand, til de er lunkne. Lad dem dræne godt af. Halvér dem og læg dem også i salatskålen. 
 5. Form kødet til 4 bøffer og rul kanterne i sesamfrøene. Pensl kødet på begge sider med 1 spsk. olie og steg eller grill dem ca. 7 minutter på hver side. 
 6. Dressing: Rør saften af citronen, ⅓ solo hvidløg, 1 tsk. wasabipasta og 2 spsk. olie godt sammen i en skål. TIP: Spar på wasabi og hvidløg, hvis du ikke ønsker retten for stærk. Vend dressingen i salaten, smag til med salt og peber og stil den evt. på køl.
 7. Skær tomaten i tynde skiver og læg et par skiver på hver bøf. Servér som vist på billedet.