Köfte med lun courgetsalat
5 dages holdbarhed

Köfte med lun courgetsalat

3.36 (138)
Under 30 min
11 Ingredienser
Krydderiblandingen i disse oksekødsruller giver kødet en fin mellemøstlig smag, der sammen med courgettesalat, grov bulgur og bløde, lækre mellemøstlige brød, danner rammen om et fuldendt hverdagsmåltid med aner til 1001 nat.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Selleri
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Bulgur
2 dl
(Gluten, Hvede)
Skalotteløg
1 stk
Hakket oksekød
300 g
Spidskommen
1 tsk
Squash
1 stk
Tomat
2 stk
Bladselleri
2 stilk
(Selleri)
Paprika
1 tsk
Rød balsamico
½ spsk
(Svovldioxid)
Fladbrød
2 stk
(Hvede)
Hvidløg
1½ fed
Næringsindhold (per portion)
Energi:
953 kcal
Fedt:
33 g
Kulhydrater:
114 g
Protein:
50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog 175 g  bulgur i 3½ dl. vand tilsat ½ tsk. salt 12 min. under låg. Sluk for varmen og lad bulguren trække til resten af retten er færdig.
Pil og pres ⅓ solo hvidløg til kødet. Pil løg og riv eller hak det fint.
Rør oksekød med hvidløg, 1 tsk. spidskommen, løg, salt og peber. Form 4 aflange kødruller og steg dem på panden i 1 spsk. olie i 10-12 min (vend dem ofte).
Skær squash i grove tern. Pil 1 solo hvidløg, knus med den brede side af knivbladet og pres ned med håndroden. Skyl tomater og skær i både. Skyl selleri og skær i skrå skiver.
Rist squash ca. 2 min. på panden i ½-1 spsk. olie. Tilsæt hvidløg og selleri og rist det med yderligere 2 min. Tilsæt tomater og steg videre til tomaterne er let bløde. Krydr med 1 tsk. paprika og ½ spsk. balsamico, og smag til med salt og peber. Kom den lune courgettesalat i en skål eller på et fad.
Varm evt. brødene på brødristeren. Spis kødrullerne med den lune courgettesalat, bulgur og brød.
Håber maden smager!