Kalkun med tomat-grøntsagssauce og pastapenne
20
4 dages holdbarhed

Kalkun med tomat-grøntsagssauce og pastapenne

Kalkun i tern marineret i tomat-hvidløgsmarinade sammen med en fyldig tomat-grøntsagssauce serveret med penne og drysset med frisk basilikum. Det er hurtigt at lave og har masser af god smag.

Ingredienser

Allergener

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer

    • Salt
    • Peber
    • Olie

    Det skal du bruge

    Fuldkornspasta
    250 g
    Squash
    ¾ stk
    Løg
    ½ stk
    Basilikum
    1 drys
    Kalkunbryst i tern tomat/hvidløgsmarinade
    300 g
    Hakkede tomater
    300 g
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 738 kcal
    • Fedt 18 g
    • Kulhydrater 95 g
    • Protein 48 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Tip fra kokken:

    Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde. 

    1. Kog pasta ca. 10 min. i rigeligt letsaltet vand. Den skal være al dente dvs. med lidt bid i.
    2. Skyl ¾ squash og pil ½ løg. Skær i små tern. Skyl og tør basilikum og hak groft.
    3. Varm en gryde op med lidt olie ved høj varme. Svits kødet. Vend det først, når det har fået stegeskorpe. Det skal svitses 1-2 min.
    4. Tilsæt squash og løg og svits videre 1 min. Tilsæt herefter 300 g hakkede tomater. Skru ned og varm godt igennem 2-3 min. Smag til med salt og peber.
    5. Hæld vand fra pastaen. Vend pastaen med kød og grøntsagssauce eller servér pastaen til. Drys basilikum over og servér.