Japansk spejlæg med kimchi, sesamstegt spinat og ris
Vegetar
4 dages holdbarhed

Japansk spejlæg med kimchi

sesamstegt spinat og ris
Ny opskrift
Under 35 min
12 Ingredienser
Sprøde japanske spejlæg serveret med krydret kimchi, sesamstegt spinat og ris

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
  • Sukker
Ingefær
½ stk
Hvidløg
1 fed
Sojasauce
1 spsk
(Soja)
Tomatpuré
1 spsk
Gochujang chilipaste
½ spsk
(Gluten, Soja)
Hvidvinseddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Sukker
½ spsk
Kinaradise
1 stykke
Snittet spidskål
125 g
Basmatiris
135 g
Æg
4 stk
(Æg)
Sesamfrø
½ pose
(Sesamfrø)
Babyspinat
50 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
533 kcal
Fedt:
18 g
Kulhydrater:
67 g
Protein:
25 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
Skræl ingefær, pil hvidløg og hak begge fint. Bland med soja, tomatpuré, gochujang, hvidvinseddike og sukker. Rør godt sammen. Skræl kinaradisen og skær den i tynde stimler. Vend strimlerne og spidskålen med halvdelen af dressingen. Mos det godt sammen, gerne med hænderne. 
 Rist sesamfrø på en tør pande til de får lidt farve. Læg til side. Kom lidt olie på panden og steg babyspinaten kort. Bland med halvdelen af den ristede sesam.
 Varm samtidig en stegepande mere op med lidt olie. Slå forsigtigt æggene ud på panden og steg dem i 3-4 min. ved høj varme til de har fået lidt farve i kanten. Krydr dem med lidt salt og peber. Hvis du vil have hinden på ægget tilberedt, kan du vende dem til sidst eller komme et låg på panden det sidste min. 
Servér spejlæg med ris, kimchi og spinat. Top med resten af dressingen og ristet sesam.
Håber maden smager!