Mad med børn
5 dages holdbarhed
Pizza med skinke
og cocktailpølserNy opskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Enkel og børnevnelig pizza med skinkestrimler, revet mozzarella og tomatsauce toppet med cocktailpølser.
Enkel og børnevnelig pizza med skinkestrimler, revet mozzarella og tomatsauce toppet med cocktailpølser.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
Pizzabund
2 stk
Tomatsalsa
1 pose
Revet ost
100 g
Skinkestrimler
150 g
Oregano
1 tsk
Cocktailpølser
150 g
Skoleagurk
1 stk
Gulerod
2 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 972 kcal
- Fedt:
- 43 g
- Kulhydrater:
- 92 g
- Protein:
- 53 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 240°C (Varmluft).
Placér bundene på bagepapir på en bageplade. Kom tomatsauce på bundene og drys med ost, skinke og oregano. Halvér cocktailpølserne på langs og fordel dem øverst på pizzaen.
Bag begge pizzaer på én gang ca. 6-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på pladerne halvvejs igennem, hvis de ikke kan være på én plade.
Skyl agurk, skræl gulerødder og skær begge i stave. Servér pizza med gnavegrønt til.
Håber maden smager!