Soft tacos med sprød fisk, avocado/æblesalat, salsa og aioli
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Soft tacos med sprød fisk

avocado/æblesalat, salsa og aioli
Ny opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
"Tacos" er en mexicansk ret lavet af små tortillabrød fyldt med forskellige ingredienser såsom fisk, grøntsager og salsa.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Mel
  • Olie
  • Peber
  • Salt
  • Vand
Rødløg
½ stk
Æble
½ stk
Avocado
1 stk
Lime
½ stk
Torskefilet (har været frosset)
1 stk
(Fisk)
Laksefilet u. skind (har været frosset)
1 stk
(Fisk)
Mel
2½ spsk
(Gluten, Hvede)
Vand
4 spsk
Soft taco
4 stk
(Gluten, Hvede)
Gulerod
1 stk
Aioli
½ pose
(Æg)
Tomatsalsa
½ pose
Næringsindhold (per portion)
Energi:
777 kcal
Fedt:
48 g
Kulhydrater:
51 g
Protein:
35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Pil rødløg og hak det. Del æble, fjern kernehus og skær i mindre tern. Del avocado, skrab kødet ud og skær i mindre stykker. Kom det hele i en skål og riv limeskal over. Krydr med salt og peber. Skær resten af limen i både.
 Skær begge slags fisk i store stykker (ca. 4x4 cm) og dup dem med lidt køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Rør mel og vand sammen i en skål og vend fiskestykkerne i. Sørg for at det dækker alle sider. Varm en god sjat olie op til mellemhøj varme på en stegepande, der passer til mængden af fisk. Kom fisken på panden og pas på de ikke ligger for tæt. Steg 5-6 min. i alt på alle sider til de har fået en flot farve. Læg dem til side på et stykke køkkenrulle.
 Varm en anden stor stegepande op til høj varme. Varm tacos ca. 1 min på begge sider til de har fået lidt farve.
 Skræl gulerod og riv groft. Fordel sprød fisk, revet gulerod og avocado/æblesalat på de lune tacos. Top med aioli og tomatsalsa til sidst.
Håber maden smager!