god aftensmad? varieret og leveret?
Det er RetNemt Måltidskasser! Her kan du læse om konceptet og os der står bag det.

idéen bag vores koncept

Nem aftensmad fra RetNemt.dkMange vil gerne spise sund, lækker og varieret aftensmad hver dag. Men de færreste har tid til det. Derfor har vi lavet RetNemt Måltidskasser - vi vil gøre din hverdag nemmere på den gode måde. F.eks. gør vi det ret nemt for dig at:

  • Finde på hvad I skal spise
  • Servere ny og spændende mad
  • Spise sundt
  • Slippe for rester og ”overskydende” råvarer

Vil du læse mere om hvad vi står for kan du læse Måltidskassernes Manifest her.

sådan gør vi

Vi laver opskrifterne, finder og pakker alle råvarerne i afpassede mængder og bringer det hele lige til dørtrinnet. Nemheden tænker vi ind, hvor vi kan i vores koncept. F.eks:

  • i måden kunderne bestiller og betaler på
  • ved hurtig og nem tilberedning og minimering af opvask
  • ved at tage de tomme kasser med retur

Om os der står bag

Mad til døren fra RetNemt.dkRetNemt Måltidskasser blev udviklet og lanceret i 2006 af Bjarne Marell og Klaus Toft. Bjarne var en af pionererne inden for e-handel og Klaus havde arbejdet over 20 år i fødevarebranchen med produktudvikling, marketing og ledelse.

I dag har vi ca. 105 ansatte, der alle arbejder fokuseret på at give vores fantastiske kunder gode oplevelser og høj kvalitet i alle henseender. Vi har et godt og mangeårigt samarbejde med dygtige leverandører, opskriftudviklere, fotografer m.fl., som med deres ekspertiser understøtter de gode kundeoplevelser. RetNemt er idag ejet af LMK Group, som er nordens førende virksomhed indenfor måltidskasser. Her kan du læse mere om historien bag konceptet og virksomheden.

det siger andre om os

Se  kundekommentarer på Trustpilot.

Men egentlig vil vi meget hellere opfordre dig til at prøve og gøre dine egne erfaringer med vores koncept!

nøje udvalgte samarbejdspartnere

Vores produkt kræver tillid til kvaliteten og dermed til RetNemt Måltidskasser. Som kunde kan man ikke selv udvælge råvarerne - det gør vi. Og at opskriften svarer til den personlige smag har vi også taget på os. Det forpligter!

Derfor samarbejder vi kun med partnere, der ligesom os er interesseret i at yde høj service og upåklagelig kvalitet og leveringssikkerhed. Se hvem vi samarbejder med.

Der er ingen form for binding!