Måltidskasser er vejen til madglæde

Hverdagen opleves af mange som hektisk og uoverskuelig. Efter en lang arbejdsdag skal der hentes børn i børnehaven eller skolen, og så er det ellers videre til diverse fritidsaktiviteter, inden der skal handles ind til aftensmaden, som der i øvrigt også skal sættes tid af til at tilberede. Efter alle disse gøremål skal der også findes tid til at nyde måltidet rundt om spisebordet i selskab af familien. Nogle dage kan det være svært at finde tid til det hele.

Derfor bør fællesspisning være en prioritet

Når hverdagen buldrer derudaf, kan det være svært at finde tid og overskud til madplaner, indkøb, madlavning og ikke mindst til at nyde aftensmaden i selskab af familien. Det fælles måltid er vigtigt, og vi ved, at det ofte nedprioriteres på grund af tidspres og mangel på motivation og inspiration til aftensmaden. Dog peger forskning på flere væsentlige fordele ved at nyde gode måltider i fællesskab. Det er nemlig godt for børnenes psykosociale udvikling, det kan være med at skabe tillid mellem børn og forældre, og regelmæssige måltider rundt om spisebordet er også godt for forældrenes sociale og følelsesmæssige velvære.

Året 2022 viste, at over halvdelen af vores kunder køber måltidskasser med retter til flere end to personer. Dette kan tolkes som et tegn på, at der på trods af tidspres i en travl hverdag alligevel eksisterer et ønske om at finde tid til at nyde et fælles aftenmåltid med familien.

Måltidskasser skaber madglæde

Skab madglæde med en måltidskasse

At lede efter inspirerende opskrifter på nettet og i diverse kogebøger, at vælge de bedste og mest friske råvarer i dagligevarebutikken og at finde tid i køkkenet til at tilberede maden, opleves af mange som en stor udfordring i hverdagen. Med vores måltidskasser forsøger vi at hjælpe familier med at spare tid og skabe masser af fælles madglæde i hverdagen. Vi forsøger at inspirere med gode og varierede måltider, som hele familien synes godt om, og med friske råvarer og udførlige opskrifter leveret lige til døren håber vi at kunne bidrage til at gøre hverdagen nemmere. For nogle kan måltidskasser være den inspiration, der erstatter rutineprægede madplaner. For andre kan måltidskasser være det, der giver mere tid og overskud til fælles madlavning og hyggeligt familiesamvær, mens atter andre finder stor glæde ved nem og sund aftensmad, der kan serveres på ca. 30 minutter. Vi ved, at flere af vores kunder gemmer opskrifterne for senere at kunne lave deres favoritter om og om igen uafhængigt af måltidskasseleveringer, og vi har også fået henvendelser fra kunder, der fortæller, hvordan vores måltidskasser har været medvirkende til, at deres børn er begyndt at interessere sig for madlavning.

Måltidskasser skaber madglæde

Vi påstår ikke, at måltidskasser er facit med to streger under, men for mange er vi en del af løsningen. Det er skønt at spise aftensmad sammen, og vi håber, at vi kan bidrage med både inspiration og madglæde. Om du vælger måltidskasser, finder inspirerende opskrifter på nettet eller står i køkkenet med et åbent sind og gode ingredienser er opfordringen fra os klar: find tid til at spise god mad sammen!