måltidskasser 5 dage

Måltidskasser til 5 dage

Det er ikke uden grund, at måltidskasser er blevet et populært fænomen blandt mange danskere. Rigtig mange familier har nemlig travlt i hverdagene. Derfor står prioriteringen af et sundt og varieret måltid heller ikke altid øverst på to-do listen. Men der er ingen grund til at gøre det sværere, end det er. Med en måltidskasse får du velsmagende måltider til op til fem dage leveret lige til døren. Det lyder da ret lækkert, gør det ikke?

Prøv en måltidskasse til 5 dage

Med en måltidskasse til 5 dage kan du pifte aftensmaden op og gøre madlavningen til en leg alle ugens hverdage.

Prøv en måltidskasse nu

Måltidskasser med retter til 5 dage

Mangler du inspiration til sund og velsmagende aftensmad? At tilberede lækker aftensmad behøver ikke være raketvidenskab. Med en måltidskasse får du velsmagende aftensmad leveret lige til din hoveddør. Her får du alle de ingredienser, du skal bruge til at lave sunde og varierede måltider. Der medfølger altid udførlige opskrifter, der er nemme at følge og som gør det let at tilberede maden på kort tid. Og det bedste af det hele er, at du kan vælge at få leveret mad til op til fem dage.

Vælger du en måltidskasse til fem dage, får du altid:

  • Sunde, velsmagende og familievenlige retter, der kan laves på ca. 30 minutter.
  • Simple opskrifter og friske råvarer.
  • Masser af grønt og hver uge en række økologiske råvarer.
  • Aftensmad til 2, 3, 4 eller 6 personer – du justerer selv fra uge til uge.
  • Mulighed for blandt andet at til- eller fravælge fisk, fjerkræ eller kød.

Vi sammensætter din måltidskasse ud fra ugens menu, og har vi ikke ramt plet, kan du nemt og hurtigt vælge blandt de andre retter.

Prøv en måltidskasse til 5 dage

Vælg mellem 60 forskellige retter hver uge

Måltidskasser – et sundere valg

En måltidskasse indeholder alt, hvad du skal bruge til at lave sunde og velsmagende måltider. Vi har sørget for frisk frugt og grøntsager, kolonialvarer, kvalitetskød og fisk fra lokale leverandører. Det eneste, du skal have i skabet, er mel, sukker, fedtstof, salt og peber. Vi har desuden næringsberegnet alle vores retter, så de i vidt omfang lever op til de officielle danske kostråd. Det gør det nemt at føre en sundere livsstil.

Måltidskasser for enhver smag

Med hele 60 retter at vælge mellem hver uge er det ingen sag at sammensætte en lækker ugemenu, der vil imponere hele familien.

Måltidskasser til 5 dage giver ny inspiration

Vælger du måltidskasser til 5 dage, kan du skrue max op for madglæden i hverdagen med lækre og inspirerende retter mandag til fredag.

Måltidskasser til hele familien

Vores måltidskasser til 5 dage er perfekt til familier, der gerne vil pifte hverdagsmaden op med nye inspirerende retter, der forkæler smagsløgene.

Måltidskasser med noget for enhver smag

Er du mest til de klassiske og velkendte retter? Eller er du en vovehals, der ikke er bange for nye smagsoplevelser? Uanset dine smagspræferencer kan du være helt sikker på, at vi har en måltidskasse, der passer perfekt til dine ønsker og behov. Vi forsøger nemlig altid at ramme bredt i vores ugentlige udvalg, så der altid er noget for enhver smag.

Med en måltidskasse kan du gøre madlavningen nemmere. Vælg op til fem retter, og så har du aftensmaden klar til næste uge. Det er ret nemt!

Prøv en måltidskasse nu

Ofte stillede spørgsmål om vores måltidskasser til 5 dage

Læs mere om levering og betaling.