Familie spiser mad

Måltidskasser i Odense

En travl hverdag betyder ofte, at du har mindre overskud til madlavningen. Du skal nemlig præstere på arbejde, og har du familie, fylder fritidsaktiviteter og madpakker også en del. Det kan både være tidskrævende og udmattende. Står du i en lignende situation? Eller vil du bare gerne madlavningen lettere? Så er en måltidskasse måske den rette løsning for dig.

Prøv en måltidskasse i Odense

Få dine måltidskasser leveret lige til døren i Odense.

Prøv en måltidskasse nu

Inspirerende måltider for enhver smag

Hos RetNemt har vi måltidskasser for enhver smag. Vores koncept går ud på, at du hver uge får leveret nemme opskrifter på velsmagende aftensmad samt alle de råvarer, du skal bruge for at tilberede måltiderne. Naturligvis leveret lige til din hoveddør. Fokus er, at det skal være let at lave aftensmad, som er både sund, varieret og indbydende. På den måde kan du nemt og hurtigt servere aftensmad, som hele familien synes godt om.

Der er mange fordele ved at vælge en måltidskasse. Her er nogle af dem:

  • Du får mere tid på hånden i hverdagen.
  • Færre impulskøb og meget mindre madspild.
  • Udførlige opskrifter og nem aftensmad, der kan serveres på ca. 30 minutter.
  • Over 800 opskrifter i vores opskriftsunivers.

Gå på opdagelse i vores spændende opskriftsunivers og vælg den måltidskasse, der passer bedst til dig og dine behov.

Prøv en måltidskasse nu

Måltidskasser efter dit valg

Hos RetNemt er mulighederne mange. Hver uge er der 60 forskellige retter på menuen, som du frit kan vælge imellem. Der er stor variation mellem retterne, så der er noget for enhver smag. Du kan derfor både vælge retter med fokus på sundhed, de mere børnevenlige af slagsen, vegetariske retter samt mad fra forskellige verdenskøkkener.

Vi tilbyder fire forskellige færdiglavede måltidskasser: Familiefavoritter, Hurtig, Vegetarisk og Flexitar.

  • Familiefavoritter: Mad som hele familien kan lide - både nye, spændende smage og kendte klassikere. Er familien helt vild med klassiske retter? Så prøv for eksempel vores børnevenlige måltider, du kender i forvejen. Lige fra en dejlig lasagne til madpandekager og boller i karry.
  • Hurtig: Ekstra hurtige retter til dig med en travl hverdag. I de uger, hvor arbejdsdagene er lange og tiden er knap anbefaler vi vores ekstra nemme og hurtige retter. Du får aftensmad, der kan være klar på kun 15-20 minutter.
  • Vegetar: Til dig, der gerne vil spise sundt, grønt og klimavenligt. Her får du mættende og smagfulde retter med masser af grønt.
  • Flexitar: Til dig, der gerne vil veksle mellem vegetarretter og sunde retter med fisk eller fjerkræ. Skal det være med alt godt fra havet? Så prøv vores nemme retter med frisk fisk af god kvalitet.

Når du vælger en af disse måltidskasser, foreslår vi retter til dig baseret på dine præferencer. Du har selvfølgelig mulighed for at skræddersy din måltidskasse, hvis du har særlige ønsker og behov til din hverdagsmad.

Der er med andre ord måltidskasser til ethvert behov. Derfor kan du hver uge glæde dig til at sætte tænderne i lækre måltider, der byder på gode smagsoplevelser hver gang.

Måltidskasser i Odense

Mere variation, mere madglæde

Ved at få aftensmad leveret til døren får du mere tid sammen med familien, samtidig med at I alle kan udvide jeres madhorisont. Vi udvikler nemlig hele tiden nye opskrifter, som du måske ikke har prøvet før. På den måde kan du, hvis du har lyst, prøve at tilberede nye retter med råvarer, som du ellers ikke normalt har været vant til at bruge i madlavningen. Dermed undgår de at servere de samme retter og og om igen, fordi du savner inspiration til nye retter. Det eneste, du skal gøre, er at sætte 30 minutter af til tilberedningen, og så er der mad til hele familien. Vi har afpasset ingredienserne, så du ikke har mad i overskud. På den måde undgår du rester, der ikke bliver spist.

Måltidskasser med nem og lækker hverdagsmad

Vores måltidskasser er perfekt til dig, der gerne vil gøre det nemt at servere nem og lækker hverdagsmad for hele familien.

Måltidskasser giver ny inspiration

Med vores måltidskasser har du frit valg mellem hele 60 lækre retter hver uge, der giver gode smagsoplevelser på tallerkenen.

Måltidskasser leveret til døren i Odense

Vil du spare tid i køkkenet? Vælg blot dine favoritter på ugens menu, så leverer vi din måltidskasse lige til døren i Odense.

Få måltidskasser leveret i Odense i dag

Bor du i Odense, og vil du pifte hverdagsmaden op med nye og spændende retter? Vi leverer måltidskasser til hele landet, undtagen ikke-brofaste øer. Så kan du nemt sætte god aftensmad på bordet, som vil imponere både store og små. Se mulighederne for levering i dit område her.

Prøv en måltidskasse nu

Ofte stillede spørgsmål om vores måltidskasser

Læs mere om levering og betaling.