Familie spiser mad

Måltidskasser i Nordjylland

Mangler du tid og overskud i en travl hverdag? Synes du, at det kan svært at finde på nye, sunde og velsmagende retter dag efter dag? Så vil en måltidskasse fra RetNemt helt sikkert falde i din smag. Vores koncept er super enkelt. Fortæl os blot, hvad du kunne tænke dig så klarer vi resten.

Prøv en måltidskasse i Nordjylland

Få dine måltidskasser leveret lige til døren i Nordjylland.

Prøv en måltidskasse nu

Hverdagsmad for hele familien

Vælger du en måltidskasse fra RetNemt bestemmer du helt selv, hvilke måltider du ønsker i din måltidskasse. Du kan designe din kasse helt efter egne ønsker. Vælg selv retterne, antal dage og antal portioner, så leverer vi din måltidskasse lige til døren. Når du har modtaget din måltidskasse er det bare at kaste dig over opskrifterne. Retterne tager ofte kun 30 minutter at lave. Resultatet? Et lækkert, hurtigt og næringsrigt måltid med masser friske og grønne råvarer.

Prøv en måltidskasse nu

Vælg mellem 60 forskellige retter hver uge

Sund kost er varieret kost

Med en måltidskasse fra RetNemt er du sikret en sund, nærende og ikke mindst varieret kost. Vi har næringsberegnet alle vores retter, så de i vidt omfang lever op til de officielle kostråd. Det gør det nemt at leve sundt. Hver uge har du frit valg mellem 60 forskellige retter, så du altid kan finde noget, som hele familien vil synes godt om. Uanset om du og din familie er til sunde, klassiske, eksotiske eller hurtige retter, kan du helt sikkert finde noget, der vil imponere både store og små.

Det bedste af det hele er, at du behøver ikke engang bevæge dig ud i supermarkedet. Det eneste, du skal have i skabet, er:

  • Salt og peber
  • Almindeligt fedtstof, såsom olie eller smør
  • Mel
  • Sukker
  • Se vores store udvalg af måltidskasser her.

Er du mest til familievenlige retter? Er du måske mere fristet til at vælge hurtige retter? Eller er du måske mere på udkig efter kødfri retter? Uanset dine ønsker og behov har vi den rette måltidskasse til dig. Se vores udvalg af måltidskasser her.

Måltidskasser i Nordjylland
Måltidskasser med nem og lækker hverdagsmad

Vores måltidskasser er perfekt til dig, der gerne vil gøre det nemt at servere nem og lækker hverdagsmad for hele familien.

Måltidskasser giver ny inspiration

Med vores måltidskasser har du frit valg mellem hele 60 lækre retter hver uge, der giver gode smagsoplevelser på tallerkenen.

Måltidskasser leveret til døren i Nordjylland

Vil du spare tid i køkkenet? Vælg blot dine favoritter på ugens menu, så leverer vi din måltidskasse lige til døren i Nordjylland.

Få måltidskasser leveret til Nordjylland i dag

Madlavning skal ikke være en sur pligt, der sluger din dyrebare tid med familien om aftenen. Med en måltidskasse slipper du både for at handle og bruge unødvendigt lang tid på at lægge madplaner. I stedte kan du med ganske få klik sammensætte en sund og spændende madplan. Fortæl os blot mange personer og hvor mange dage, du ønsker mad til – så sørger vi for resten.

Glæd dig til mange fordele, såsom:

  • Frit valg mellem 60 forskellige retter
  • Opskrifter udviklet af vore dygtige kokketeam
  • Friske råvarer af god kvalitet
  • Mindre madspild
  • Mere madglæde og mere tid til hinanden

Bor du i Nordjylland, og vil du have lækker aftensmad leveret lige til døren? Vi leverer måltidskasser til hele landet, undtagen ikke-brofaste øer. Så kan du nemt sætte god aftensmad på bordet, som vil imponere både store og små. Se mulighederne for levering i dit område her.

Prøv en måltidskasse nu

Ofte stillede spørgsmål om vores måltidskasser

Læs mere om levering og betaling.