måltidskasser med fisk

Måltidskasser med lækre fiskeretter

Er retter med fisk en af favoritterne hjemme hos dig, eller mangler du inspiration til lækre retter med fisk? Hos os har vi hver uge lækre fiskeretter på menuen i vores måltidskasser, så du og din familie kan få velsmagende fiskeretter leveret til døren hver uge.

Prøv en måltidskasse med fisk

Få måltidskasser med masser af lækre fiskeretter leveret lige til døren.

Prøv en måltidskasse nu

Måltidskasser med fisk – et sundt valg

Du ved sikkert allerede, at fisk er sundt, og at det anbefales at spise fisk flere gange om ugen. De danske farvande bugner af frisk fisk, og hos RetNemt finder du altid flere forskellige slags fisk på menuen, der sikrer dig god og velsmagende aftensmad for enhver smag. Vidste du, at fisk og skaldyr sikrer nemlig dig og din familie flere vigtige næringsstoffer, der gør fisk uundværlig i vores kost? Fisk indeholder nemlig både protein, Omega-3 fedtsyrer, D-vitaminer og mineraler, der kan være svære at få fra andre madvarer. For at sikre dig den bedste kvalitet får vi hos Retnemt leveret frisk fisk fra en MSC-certificeret lokal leverandør. På den måde er du sikker på, at alle fiskeretterne i vores måltidskasser er af god kvalitet.

Prøv en måltidskasse med fisk

Måltidskasser med fiskeretter for enhver smag

Fisk har mange tilberedningsmuligheder. Der findes masser af lækre fisketyper, der kan bruges til at lave lækker aftensmad – og laks og torsk er blot nogle af dem. Når det kommer til fiskeretter, er opskriftsvarianterne er mange. Det gælder uanset om du er til retter, hvor fiskesmagen virkelig får lov til at skinne igennem, eller om du er til de mere milde fiskeretter. Uanset dine smagspræferencer er der altså rig mulighed for med vores måltidskasser at lave lækker aftensmad med fisk.

Her har du nogle bud på lækre fiskeretter, som du kan være heldig at finde på vores ugemenu:

Du finder hele vores udvalg af fiskeretter her.

Måltidskasser med fisk
Frisk fisk leveret til døren

Når du vælger en måltidskasse med fisk fra Retnemt, kan du være sikker på, at din måltidskasse er pakket med råvarer af god kvalitet, og fisken er altid frisk.

Måltidskasser med fisk giver ny inspiration

Med masser af lækre fiskeretter på menuen hver uge kan du forkæle smagsløgene og skrue max op for madglæden i hverdagen.

Måltidskasser med fisk for enhver smag

På menuen finder du hver uge et spændende udvalg af lækre fiskeretter, der forkæler smagsløgene.

Flexitarkassen – til dig, der vil have flere fiskeretter i din måltidskasse

Vidste du, at vi har en flexitarkasse, perfekt til dig, der både vil have sunde vegetaretter og lækre retter med fisk? Vælger du en flexitarkasse, har du hver uge frit valg mellem en række velsmagende fiskeretter, der er udviklet af vores dygtige kokketeam. Retterne er udviklet med fokus på nemhed og den gode smag, så du nemt og hurtigt kan servere sunde fiskeretter for hele familien. Når du vælger at få måltidskasser med fisk leveret til døren, slipper du samtidig for både planlægning og indkøb. Hver kasse indeholder nemlig alt det, du skal bruge for at lave maden. Alt, du skal gøre, er at fortælle os, hvor mange personer og hvor mange dage, du vil have mad til – så klarer vi resten.

Er du fristet til at prøve en måltidskasse med fisk? Hos RetNemt leverer vi dine måltidskasser lige til døren, så du nemt og hurtigt kan servere lækre fiskeretter, som hele familien vil synes godt om.

Prøv en måltidskasse med fisk

Ofte stillede spørgsmål om vores måltidskasser med fisk

Læs mere om levering og betaling.