Måltidskasser i København

Måltidskasser i København

Inspirerende opskrifter og gode råvarer leveret lige til døren i København. Slip for at handle i supermarkedet og lave madplaner. Lyder det som en løsning for dig? Så bør du prøve vores velsmagende måltidskasser i København.

Prøv en måltidskasse i København

Få dine måltidskasser leveret lige til døren i København.

Prøv en måltidskasse nu

Måltidskasser leveret til døren i København

Der er mange fordele ved at vælge en måltidskasse. Spar tid, slip for al den bøvl med planlægning og indkøb og nyd de mange fordele ved at få sund og varieret aftensmad leveret lige til døren. Vælger du måltidskasser fra RetNemt kan du blandt andet glæde dig til:

  • Velkendte, nemme og nye retter for enhver smag
  • Frit valg mellem 60 forskellige retter hver uge
  • Sund og varieret aftensmad med friske råvarer
  • Fleksibilitet, så du nemt kan ændre antal retter og portioner fra uge til uge.

Vores måltidskasser har fokus på den gode smag, og vi leverer til København såvel som til resten af landet. Uanset om du vil have kødfrie dage, har kræsne børn eller kan lide eksotisk mad, så har vi et bredt udvalg af måltidskasser med forskellige retter til enhver smag. Vælg mellem alt fra klassiske og velkendte retter til retter, som du ikke har prøvet før.

Kort sagt – med en måltidskasse kan du spare masser af tid ved at få leveret aftensmaden lige til døren. Du skal bare fortælle os, hvad du vil have at spise. Læs mere om, hvordan vores måltidskasser fungerer her.

Prøv en måltidskasse nu

Aftensmad efter dine behov

Efter en lang arbejdsdag kan det virke uoverskueligt at skulle lægge en madplan. Det slipper du for med en måltidskasse. Vi sammensætter nemlig vores måltidskasser ud fra dine ønsker og behov, så du ikke behøver lave en madplan. Hver uge er der nye retter at vælge mellem, så der altid er noget for enhver smag.

Vil du prøve noget andet end de retter, vi har valgt til dig? Så skifter du bare retterne ud med nogle andre. Og er der en periode, hvor du vil sætte leveringen på pause eller bare springe den over, så kan du også det. Hos os er der ingen bindingsperiode knyttet til tilmeldingen – kun fordele, for det skal være nemt at få måltidskasser.

Vores kokke tilføjer løbende nye lækre opskrifter ud fra dine input. Har du for eksempel en travl hverdag og har knap nok tid til at hente og bringe børnene? Med en måltidskasse vil du og børnene kunne nyde lækre og velsmagende retter, der kan laves på bare 30 minutter. Du kan også prøve vores eksotiske retter fra fjerne lande. Server alt fra hjemmelavet falafel, indisk mad eller en cremet risotto. Ønsker du måltidskasser med fokus på kødfrie retter, ekstra sunde retter eller retter med masser af fisk? Alle tre og meget mere kan du naturligvis også vælge som krav. Se alle vores lækre opskrifter, og få inspiration til din aftensmad.

Mindre madspild, mere madglæde

Hos RetNemt er vi godt klar over, at rester og overskydende råvarer kan være svære at undgå. Måske kommer du også til at lave lidt for mange impulskøb i supermarkedet? Før du ved af det, så er maden blevet dårlig. Har du det sådan, så er en måltidskasse vejen frem for dig. Her passer mængden af mad præcist til det antal personer og antal dage, du har bestilt til. Så bliver der ikke mad til overs. Desuden håndplukker vi kun de bedste råvarer, så de altid får råvarer af god kvalitet med god holdbarhed fra nøje udvalgte leverandører. Sker det alligevel, at du har en ekstra portion? Brug resterne fra aftensmaden i madpakken. Overmodne frugter og grøntsager fungerer også rigtig godt til smoothies. Der er altså ingen grund til at smide overskydende mad ud, du sagtens kan bruge i andre retter.

Måltidskasser med nem og lækker hverdagsmad

Vores måltidskasser er perfekt til dig, der gerne vil gøre det nemt at servere nem og lækker hverdagsmad for hele familien.

Måltidskasser giver ny inspiration

Med vores måltidskasser har du frit valg mellem hele 60 lækre retter hver uge, der giver gode smagsoplevelser på tallerkenen.

Måltidskasser leveret til døren i København

Vil du spare tid i køkkenet? Vælg blot dine favoritter på ugens menu, så leverer vi din måltidskasse lige til døren i København.

Prøv en måltidskasse i København i dag

I en travl hverdag skal aftensmaden både være nem og hurtig. Men aftensmaden skal også være velsmagende, så det er et måltid, hele familien ser frem til. Alt dette og mange andre fordele får du selvfølgelig hos os. Med vores måltidskasser får du udførlige opskrifter og alle de ingredienser, du skal bruge til at lave lækker aftensmad.

Bor du i København, og vil du have nem aftensmad leveret lige til døren? Vi leverer måltidskasser til hele landet, undtagen ikke-brofaste øer. Så kan du nemt og hurtigt sætte aftensmad på bordet, som kan nydes af både store og små. Se mulighederne for levering i dit område her.

Prøv en måltidskasse nu

Ofte stillede spørgsmål om vores måltidskasser

Læs mere om levering og betaling.